Betalningar i Series

Hoppa till avsnitt

Så här beräknar vi dina utbetalningar  •  Så här ser du dina utbetalningar  •  Så här tar du emot din betalning

Så här beräknar vi dina utbetalningar

Priset på din Series kan vara mellan 0,99 $ och 189,99 $, vilket du kan välja i en listmeny. Utbetalningarna beräknas baserat på antalet köp av åtkomst till Series. Hitta mer information om betalningar. Tänk på att du inte kan ändra priset på en Series efter att den har publicerats.

Så här ser du dina utbetalningar

Den första dagen varje månad får du en avisering med de samlade betalningarna från föregående månad.

Så här visar du din betalning:
1. I TikTok-appen trycker du på
Profil längst ned.
2. Tryck på knappen
Meny ☰ högst upp och välj sedan Saldo.
3. Tryck på
Andra och välj sedan Månadsintäkter.

Så här tar du emot din betalning

Om det totala beloppet för de sammanlagda betalningarna på ditt konto från en Series motsvarar eller överskrider 50 USD (eller motsvarande i lokal valuta), skickas din betalning automatiskt till dig den 15:e varje månad.

Obs!
1. Innan din betalning skickas till dig uppmanas du att konfigurera eller länka ditt befintliga PayPal-konto, fylla i ett skatteformulär och verifiera din identitet. Ange informationen som krävs eftersom annars kanske beloppet spärras och du förlorar din behörighet till Series.
2. I gällande jurisdiktion måste momsregistrerade kreatörer utfärda en korrekt momsfaktura till TikTok. För att förenkla det här kravet kan TikTok utfärda fakturor åt dig. Du kan läsa igenom och godkänna avtalet om självfakturering på TikTok. Om du är en skattepliktig privatperson uppmanas du att fylla i avtalet om självfakturering innan den första betalningen skickas till dig.