TikTok LIVE-campagne

TikTok LIVE-campagnes zijn promotionele programma's voor LIVE-functies van TikTok. Zowel hosts als kijkers worden aangemoedigd deel te nemen aan deze campagnes om van LIVE-functies te genieten. Winnaars van LIVE-campagnes kunnen speciale beloningen ontvangen!

LIVE-campagnes bevatten gewoonlijk meerdere componenten, zoals gebruikerstaken, een campagneklassement en dergelijke In een LIVE-campagne met een klassement kun je door aan de LIVE-campagne deel te nemen worden opgenomen in het campagneklassement, ongeacht de keuze die je hebt gemaakt voor de ranglijstschakelaar in LIVE-instellingen. Als je echter niet wilt dat je wordt weergegeven in het campagneklassement, kun je je afmelden door op "Afsluiten" te drukken op de landingspagina van de LIVE-campagne.