LIVE-cadeaus op TikTok

Naar een onderdeel springen

Wat is LIVE-cadeaus op TikTok?Wat zijn Diamanten?Diamanten verzamelen via LIVE-cadeausToegang tot LIVE-cadeausJe Diamanten-saldo bekijken

Wat is LIVE-cadeaus op TikTok?

Als deze functie actief is op je account, kunnen kijkers met LIVE-cadeaus in real time reageren op je LIVE-content en hun waardering tonen. LIVE-cadeaus is een manier om Diamanten te verzamelen, die worden toegekend op basis van de populariteit van je LIVE-video's. Tijdens je LIVE-video kunnen je kijkers virtuele Cadeaus sturen die op je scherm verschijnen. Aan het eind van je LIVE-video zie je het totaal aantal verzamelde Diamanten in je LIVE-samenvatting.

Wat zijn Diamanten?

TikTok kent Diamanten toe aan makers op basis van de populariteit van hun content. Een manier voor makers om Diamanten te verzamelen, is door Cadeaus te ontvangen van kijkers van hun LIVE-video's. Wanneer je Diamanten verzamelt, kun je een Beloningsbetaling ontvangen in geld of in virtuele items. Meer informatie vind je in het onderdeel Saldo van je instellingen.

Diamanten verzamelen via LIVE-cadeaus

Om in aanmerking te komen voor het verzamelen van Diamanten via LIVE-cadeaus, moet je aan de volgende vereisten voldoen:
• op een locatie wonen waar LIVE-cadeaus beschikbaar zijn; Deze functie is niet overal beschikbaar.
• 18 jaar of ouder zijn (of 19 in Zuid-Korea);
• minimaal 1.000 volgers hebben en je account moet minimaal 30 dagen oud zijn;
• een account met een goede reputatie hebben en onze Communityrichtlijnen en Gebruiksvoorwaarden volgen.
Opmerking: het sturen van Cadeaus en het verzamelen van Diamanten tijdens een LIVE-video is gebonden aan ons Beleid inzake virtuele items. Lees meer over LIVE-cadeaus op ons Makersportaal.

Toegang tot LIVE-cadeaus

Zo ga je naar LIVE-cadeaus:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu.
3. Tik op Makerstools en vervolgens op LIVE-cadaeus.
4. Tik op LIVE gaan en volg de verstrekte instructies.

Je Diamanten-saldo bekijken

Zo bekijk je je Diamanten-saldo:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu.
3. Tik op Instellingen en privacy en vervolgens op Saldo.
Opmerking: voor meer informatie over je saldo, waaronder wat je kunt krijgen met de Diamanten die je hebt verzameld, zie de FAQ in Saldo.

Lees meer over een Cadeau sturen tijdens een LIVE op TikTok en een Cadeau sturen naar een TikTok-video.