LIVE-cadeaus op TikTok

Naar een onderdeel springen

Wat is LIVE-cadeaus op TikTok?  •  Wat zijn Diamanten?  •  Diamanten verzamelen via LIVE-cadeaus  •  Je Diamanten-saldo bekijken

Wat is LIVE-cadeaus op TikTok?

LIVE-cadeaus is een functie waarmee je kijkers in real time kunnen reageren op je LIVE-content en hun waardering kunnen tonen. Via LIVE-cadeaus kun je Diamanten verzamelen, die worden toegekend op basis van de populariteit van je LIVE-video's. Wanneer je LIVE gaat, kunnen je kijkers virtuele Cadeaus sturen die op je scherm verschijnen. Aan het eind van je LIVE-video zie je het totaal aantal verzamelde Diamanten in je LIVE-samenvatting.

Wat zijn Diamanten?

TikTok kent Diamanten toe aan makers op basis van de populariteit van hun content. Als maker kun je onder andere Diamanten verzamelen door Cadeaus te ontvangen van kijkers tijdens je LIVE-video's. Wanneer je Diamanten hebt verzameld, kun je een beloning in geld of in virtuele items krijgen. Meer informatie vind je in het onderdeel Saldo van je instellingen.

Diamanten verzamelen via LIVE-cadeaus

Om in aanmerking te komen voor het verzamelen van Diamanten via LIVE-cadeaus, moet je aan de volgende vereisten voldoen:
•  op een locatie wonen waar LIVE-cadeaus beschikbaar zijn.
•  18 jaar of ouder zijn (of aan de lokale minimumleeftijd voldoen).
•  In aanmerking komen om LIVE te gaan.
•  Een account hebben met een goede reputatie en dat voldoet aan onze Communityrichtlijnen en Gebruiksvoorwaarden volgen.

Opmerking: het sturen van Cadeaus en het verzamelen van Diamanten tijdens een LIVE-video is gebonden aan ons Beleid inzake virtuele items. Lees meer over LIVE-cadeaus op ons Makersportaal.

Je Diamanten-saldo bekijken

Zo bekijk je je Diamanten-saldo:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu.
3. Tik op Instellingen en privacy en vervolgens op Saldo.
Opmerking: voor meer informatie over je saldo, waaronder wat je kunt krijgen met de Diamanten die je hebt verzameld, zie de FAQ in Saldo.

Lees meer over een Cadeau sturen tijdens een LIVE op TikTok en een Cadeau sturen naar een TikTok-video.