LIVE-cadeaus op TikTok

Ga naar een onderdeel

Wat zijn LIVE-cadeaus op TikTok?  •  Wat zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor LIVE-cadeaus?  •  LIVE-cadeaus beheren

Wat zijn LIVE-cadeaus op TikTok?

LIVE-cadeaus is een van de functies waarmee makers Diamanten kunnen verzamelen, die worden toegekend op basis van de populariteit van LIVE-video's.

Zodra je LIVE-cadeaus inschakelt en LIVE gaat, kunnen je kijkers virtuele Cadeaus sturen die op het scherm verschijnen. Met deze Cadeaus kunnen je kijkers reageren en hun waardering voor je content in real time te tonen. Het zijn een van de manieren waarop je kijkers je content populair kunnen maken. We belonen je met Diamanten naarmate je content populairder wordt.

Aan het eind van je LIVE zie je het totaal aantal verzamelde Diamanten in je LIVE-samenvatting.

Meer informatie over LIVE-cadeaus in ons Makersportaal.

Opmerking: op het ontvangen van Cadeaus tijdens een LIVE en het verzamelen van Diamanten is ons Beleid inzake virtuele items van toepassing.

Wat zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor LIVE-cadeaus?

Om LIVE-cadeaus in te schakelen, moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:
•  Wonen op een locatie waar LIVE-cadeaus beschikbaar is.
•  18 jaar of ouder zijn (of 19 in Zuid-Korea).
•  In aanmerking komen om LIVE te gaan.
•  Een account met een goede reputatie hebben en voldoen aan onze Communityrichtlijnen en Gebruiksvoorwaarden. Accounts van overheden, politici en politieke partijen en andere accounts van openbaar belang komen niet in aanmerking voor het verzamelen van Diamanten via LIVE-cadeaus.

LIVE-cadeaus beheren

Zo schakel je LIVE-cadeaus in of uit:
1. Tik op het LIVE -scherm op Instellingen.
2. Schakel de instelling LIVE-cadeaus in of uit.
3. Breng eventuele extra wijzigingen aan op het LIVE-scherm en tik op LIVE gaan om te voltooien.