TikTok LIVE multigast

Ga naar een onderdeel

Wat is multigast op TikTok LIVE?Gasten uitnodigen om deel te nemen aan je TikTok LIVEJe multigastinstellingen voor TikTok LIVE beheren Gasten verwijderen uit je TikTok LIVEEen uitnodiging voor deelname aan een TikTok LIVE accepterenDeelname aan een TikTok LIVE verzoeken

Wat is multigast op TikTok LIVE?

Met de multigastfunctie kunnen makers gasten hebben in hun LIVE-video. Kijkers kunnen gastverzoeken sturen of makers kunnen een beperkt aantal gasten uitnodigen om te verbinden in audio- of videomodus. Andere kijkers kunnen dan Cadeaus naar de makers en gasten sturen tijdens de LIVE-video.

Gasten uitnodigen om deel te nemen aan je TikTok LIVE

Zo nodig je gasten uit om deel te nemen aan je TikTok LIVE:
1. Tik tijdens je LIVE op de knop Multigast onderin het scherm.
2. Tik op Uitnodigen en selecteer andere makers of vrienden om deel te nemen als gasten.
3. Tik op Accepteren om verzoeken van vrienden of kijkers voor deelname aan je LIVE goed te keuren

Je multigastinstellingen voor TikTok LIVE beheren

1. Tik tijdens je LIVE op de knop Multigast onderin het scherm.
2. Tik op de knop Instellingen. Van hieruit kun je de volgende indeling en toestemmingen voor je LIVE wijzigen:
   ༚  Paneel: deze indeling houdt je in het hoofdscherm. We raden aan deze indeling te gebruiken voor een-op-een LIVE-video's of audiochats met gasten.
   ༚  Raster: deze indeling geeft gasten meer ruimte op het scherm. We raden aan deze indeling te gebruiken voor talentoptredens of gameplay.
   ༚  Vaste indeling: deze indeling blijft hetzelfde ongeacht het aantal deelnemers. Anders wordt de indeling automatisch aangepast afhankelijk van het aantal kijkers.

Gasten verwijderen uit je TikTok LIVE:

Zo verwijder je een gast uit je TikTok LIVE:
1. Tik in het LIVE-scherm op de knop X naast de gast die je wilt verwijderen.
2. Tik op Nu beëindigen om te bevestigen.
Of,
1. Tik op de knop Multigast onderin het scherm.
2. Tik op de knop X naast de gast die je wilt verwijderen. Je kunt van hieruit ook naar het profiel van de gast gaan en op de knop Verbinding verbreken tikken.

Een uitnodiging voor deelname aan een TikTok LIVE accepteren

Zo accepteer je een uitnodiging voor deelname aan een TikTok LIVE:
1. Tik in de melding waarin je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een LIVE op Deelnemen met video of Deelnemen met audio om de uitnodiging te accepteren.
2. Pas de videoinstellingen aan waarmee je het filter Verbeteren kunt toevoegen, Accessoires kunt selecteren en de camera en audio kunt in- en uitschakelen. We beginnen met het opnemen van je camera en microfoon, zodat je de video en audio kunt bekijken voordat je deelneemt aan de LIVE.
3. Tik op LIVE gaan wanneer je er klaar voor bent. Je neemt deel aan de LIVE over 5 seconden.

Deelname aan een TikTok LIVE verzoeken

Zo verzoek je deelname aan een TikTok LIVE:
1. Tik tijdens een LIVE-video op de knop Multigast en vervolgens op Verzoeken.
2. Zodra de maker je verzoek heeft geaccepteerd, wordt je naar de videoinstellingen geleid, waar je het filter Verbeteren kunt toevoegen, Accessoires kunt selecteren en de camera en audio kunt in- en uitschakelen. We beginnen met het opnemen van je camera en microfoon, zodat je de video en audio kunt bekijken voordat je deelneemt aan de LIVE.
3. Tik op LIVE gaan wanneer je er klaar voor bent. Je neemt deel aan de LIVE over 5 seconden.

Opmerking: wanneer je een LIVE-uitnodiging accepteert, controleren we de camera- en microfoontoestemming op je apparaat om zeker te zijn dat je verbinding kunt maken met de LIVE. We nemen je camera en microfoon pas op wanneer je naar de LIVE-videoinstellingen gaat, waar je een voorbeeld van je video of audio kunt bekijken voordat je deelneemt aan de LIVE.