TikTok LIVE-herhaling

Toegang tot je LIVE-video-opnames

Nadat je LIVE is beëindigd, is de opname beschikbaar in Instellingen en privacy > LIVE-herhaling. Je kunt dan kiezen om je LIVE opnieuw af te spelen, te downloaden op je apparaat of te verwijderen.

Een LIVE-herhaling downloaden

Zo download je een LIVE op je apparaat:
1. Ga naar Instellingen en privacy > LIVE-herhaling
2. Tik op Downloaden

Een LIVE-herhaling verwijderen

Zo verwijder je een LIVE-opname:
1. Ga naar Instellingen en privacy > LIVE-herhaling
2. Tik op het prullenbakpictogram

Hoe LIVE-herhalingen worden opgeslagen op TikTok

We bewaren LIVE-opnames om LIVE-herhalingen beschikbaar te maken voor download, om het platform te verbeteren, promoten en ontwikkelen, om de content die je ontvangt te personaliseren en om potentieel schadelijke content op het platform te voorkomen en erop te reageren, in overeenstemming met onze Communityrichtlijnen. Zie voor meer informatie ons Privacybeleid.

Hoelang je LIVE-herhalingen beschikbaar zijn

LIVE-herhalingen zijn 90 dagen beschikbaar en kunnen op elk moment worden verwijderd uit LIVE-herhaling.