TikTok LIVE-herhaling

Ga naar een onderdeel

Toegang tot je TikTok LIVE-video-opnames  •  Een TikTok LIVE-herhaling downloaden  •  Een TikTok LIVE-herhaling verwijderen  •  Waarom TikTok LIVE-herhalingen worden opgeslagen op TikTok  •  Hoelang TikTok LIVE-herhalingen beschikbaar zijn

Toegang tot je TikTok LIVE-video-opnames

Na afloop van je LIVE-video is de LIVE-herhaling beschikbaar in het LIVE-centrum. Je kunt dan kiezen om je LIVE-video opnieuw te bekijken, naar je apparaat te downloaden of te verwijderen.

Zo ga je naar je LIVE-herhalingen:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu ☰.
3. Tik op Makerstools.
4. Tik op het tabblad LIVE om naar het LIVE-centrum te gaan en tik vervolgens op Herhalingen.

Een TikTok LIVE-herhaling downloaden

Zo download je een LIVE-herhaling op je apparaat:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu ☰.
3. Tik op Makerstools.
4. Tik op het tabblad LIVE om naar het LIVE-centrum te gaan en tik vervolgens op Herhalingen.
5. Zoek de LIVE-herhaling die je wilt downloaden en tik vervolgens op Downloaden.

Een TikTok LIVE-herhaling verwijderen

Zo verwijder je een LIVE-herhaling:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu ☰.
3. Tik op Makerstools.
4. Tik op het tabblad LIVE om naar het LIVE-centrum te gaan en tik vervolgens op Herhalingen.
5. Zoek de LIVE-herhaling die je wilt verwijderen en tik vervolgens op Verwijderen.

Waarom TikTok LIVE-herhalingen worden opgeslagen

We bewaren LIVE-video's voor de volgende doeleinden:
•  LIVE-herhalingen beschikbaar maken om te downloaden.
•  Contentmoderatie op TikTok verbeteren en ontwikkelen.
•  Voorkomen van en reageren op potentieel schadelijke content op het platform in overeenstemming met onze Communityrichtlijnen. Zie voor meer informatie ons Privacybeleid.

Hoelang TikTok LIVE-herhalingen beschikbaar zijn

LIVE-herhalingen zijn 30 dagen beschikbaar en je kunt ze op elk moment verwijderen uit Herhalingen in het LIVE-centrum.