Cadeaus

Gebruikers van 18 jaar en ouder (de minimumleeftijd kan verschillen per regio) kunnen tijdens LIVE-video's virtuele cadeaus kopen, versturen en ontvangen, om hun steun te betuigen en hun favoriete hosts te belonen of beloond te worden. Als je een cadeau hebt bijgedragen tijdens een LIVE-video, wordt dit cadeau verwijderd van je account en omgezet in diamanten (zoals gedefinieerd en verder uitgelegd in het Beleid inzake virtuele items hieronder) op het account van de host.

Aankopen kunnen worden gedaan via de App Store of Google Play en de instellingen voor in-app aankopen kunnen rechtstreeks vanuit de desbetreffende appstores worden beheerd.

De aankoop, het verzenden en het ontvangen van virtuele cadeaus tijdens LIVE-sessies is onderworpen aan ons Beleid inzake virtuele items