Cadeaus

Ga naar een onderdeel

Wat zijn Cadeaus op TikTok?  •  Hoe Cadeaus werken op TikTok  •  Munten kopen op TikTok

Wat zijn Cadeaus op TikTok?

Cadeaus zijn virtuele items die je kunt sturen om je waardering te tonen voor je favoriete makers op TikTok. Je kunt Cadeaus sturen naar video's in de 'Voor jou'-feed en LIVE-video's.

Opmerking: je moet 18 jaar of ouder zijn (of 19 in Zuid-Korea) om Cadeaus te sturen.

Hoe Cadeaus werken op TikTok

Om een Cadeau te sturen, moet je Munten kopen. Wanneer je een Cadeau stuurt, wordt de waarde in Munten van dit Cadeau in mindering gebracht op je accountsaldo. De kosten van een Cadeau zijn afhankelijk van het individuele Cadeau. Het benodigde aantal Munten wordt weergegeven onder elk Cadeau, dus houd dit in gedachten voordat je een Cadeau stuurt.

Lees meer over een Cadeau naar een TikTok-video sturen en een Cadeau sturen tijdens een LIVE op TikTok.

Munten kopen op TikTok

Je kunt Munten kopen of opladen via de App Store of Google Play. Je kunt de instellingen voor aankopen van Munten beheren via de desbetreffende app store of de TikTok-website.

Opmerking: Cadeaus en Munten zijn momenteel niet overal beschikbaar.

Zo laad je Munten op via je TikTok-account:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik op Instellingen en privacy en vervolgens op Saldo.
3. Tik op Opladen en kies het Muntenpakket dat je wilt kopen.
4. Volg de gegeven instructies om de aankoop te voltooien via de toepasselijke app store.

Zo laad je Munten op via een TikTok-video:
1. Tik in de TIkTok-app op de knop Reacties bij een video.
2. Tik op de knop Cadeaus op de reactiebalk. Als je Cadeaus niet ziet, dan kan de maker op dit moment geen Cadeaus ontvangen.
3. Tik op Opladen en kies het Muntenpakket dat je wilt kopen.
4. Volg de gegeven instructies om de aankoop te voltooien via de toepasselijke app store.

Ons Beleid inzake virtuele items is van toepassing op het kopen van Munten en het sturen van Cadeaus naar video's.