Cadeaulimietmelding

Misschien wil je een dagelijkse Cadeaulimiet instellen voor jezelf. Wanneer je de dagelijkse Cadeaulimiet bereikt op TikTok, ontvang je een melding. Je kunt deze instelling op elk moment in- en uitschakelen.

Lees meer over Cadeaus sturen tijdens een LIVE op TikTok.

Je Cadeaulimiet instellen op TikTok

Zo stel je je Cadeaulimiet in:
1. Tik bovenin de TikTok-app op LIVE.
2. Tik onderaan op de knop Delen.
3. Tik op Instellingen.
4. Tik op Cadeaulimietmelding, schakel de instelling Cadeaulimietmelding in en volg de stappen om een dagelijkse cadeaulimiet in te stellen.
5. Tik op Instellen. We laten het je weten wanneer je de limiet bereikt.
6. Wanneer je de Cadeaulimietmelding ontvangt, tik dan op Limiet beheren om je limiet aan te passen. Je kunt er ook voor kiezen om de melding 7 dagen uit te schakelen.