Avisering om gräns för Presenter

Du kan ställa in en dagsgräns för Presenter åt dig själv. Du får en avisering när du når dagsgränsen för Presenter på TikTok. Du kan aktivera och inaktivera detta när som helst.

Ta reda på mer om hur du skickar en Present under en LIVE på TikTok.

Så här ställer du in Presentgränsen på TikTok

Så här ställer du in Presentgränsen:
1. I TikTok-appen trycker du på LIVE högst upp.
2. Tryck på Dela längst ned.
3. Tryck på Inställningar.
4. Tryck på Avisering om gräns för Presenter, aktivera Avisering om gräns för Presenter och följ stegen för att ställa in en dagsgräns för Presenter.
5. Tryck på Ställ in. Vi meddelar dig när du når gränsen.
6. När du får aviseringen för Presentgränsen kan du trycka på Hantera gräns för att justera gränsen eller inaktivera aviseringen i sju dagar.