LIVE-presenter på TikTok

Gå till ett avsnitt

Vad är LIVE-presenter på TikTok?  •  Vilka är behörighetskraven för LIVE-presenter?  •  Så här hanterar du LIVE-presenter

Vad är LIVE-presenter på TikTok?

LIVE-presenter är en funktion som kreatörerna kan använda för att samla in Diamanter som delas ut baserat på hur populära dina LIVE-videor är.

När du aktiverar LIVE-presenter och sänder LIVE kan dina tittare skicka virtuella Presenter som visas på skärmen. Med dessa Presenter kan dina tittare reagera på och visa uppskattning för ditt innehåll i realtid. Det är ett av sätten som dina användare kan använda för att göra ditt innehåll populärt. Vi belönar dig med Diamanter när ditt innehåll blir mer populärt.

I slutet av din LIVE ser du det totala antalet insamlade Diamanter i din LIVE-sammanfattning.

Läs mer om LIVE-presenter i vår Portal för kreatörer.

Obs! Mottagandet av Presenter under en LIVE och insamlingen av Diamanter omfattas av vår policy för virtuella föremål.

Vilka är behörighetskraven för LIVE-presenter?

För att aktivera LIVE-presenter måste du uppfylla följande krav:
•  Du bor ett land där LIVE-presenter är tillgängligt.
•  Du är minst 18 år (eller 19 i Sydkorea).
•  Du är behörig att sända LIVE.
•  Du har ett konto med gott anseende som följer våra communityregler och användningsvillkor. Konton som tillhör myndigheter, politiker och politiska partier och andra konton som är av allmänt intresse får inte samla in Diamanter via LIVE-presenter.

Så här hanterar du LIVE-presenter

Så här aktiverar eller inaktiverar du LIVE-presenter:
1. På LIVE-skärmen trycker du på Inställningar.
2. Aktivera eller inaktivera inställningen LIVE-presenter.
3. Gör fler ändringar på LIVE-skärmen och tryck på Sänd LIVE för att slutföra.