Vad är TikTok LIVE?

Hoppa till ett avsnitt

Om TikTok LIVE  •  Vilka kan använda LIVE på TikTok?  •  Så här tittar du på en LIVE på TikTok  •  Så här sänder du LIVE på TikTok

Om TikTok LIVE

I TikTok LIVE kan tittare och kreatörer interagera i realtid. Som kreatör har du åtkomst till LIVE-funktioner, som till exempel effekter, värd med flera gäster, moderering, LIVE-Presenter och andra inställningar. Som tittare kan du stötta dina favoritkreatörers LIVE-innehåll genom att titta på deras LIVE-videor, prenumerera på deras LIVE-communities, delta i chatten, reagera på deras LIVE med virtuella Presenter med mera.

Obs! LIVE och Presenter är för närvarande inte tillgängligt överallt.

Vilka kan använda LIVE på TikTok?

Om du vill använda LIVE på TikTok måste du:
•  Vara minst 18 år för att sända LIVE.
•  Vara minst 18 år (eller 19 år i Sydkorea) för att skicka eller ta emot Presenter under en LIVE.
•  Ha minst 1 000 följare för att sända LIVE (varierar beroende på region).

Följ TikToks communityregler och användarvillkor för att främja en rolig, positiv och säker miljö på TikTok.

Så här tittar du på en LIVE på TikTok

För att titta på en LIVE öppnar du TikTok-appen och trycker på LIVE högst upp för att visa videor från kreatörer som är LIVE just nu. Du kan även titta på LIVE-videor som visas i ditt För dig- och Följer-flöde, inkorgen, sökresultat och andra kreatörers profiler.

Så här sänder du LIVE på TikTok

1. Tryck på knappen Lägg till inlägg + längst ned.
2. Tryck på LIVE längst ned.
3. Lägg till titel, filter, effekt eller justera andra LIVE-verktyg och LIVE-inställningar.
4. Tryck på Sänd LIVE för att starta din LIVE.
Obs! Du kan även justera LIVE-verktyg och LIVE-inställningar, inklusive säkerhetsinställningar, under din LIVE.

När du är redo att avsluta din LIVE trycker du på Avsluta LIVE högst upp och sedan Avsluta nu.