Presenter

Gå till ett avsnitt

Vad är Presenter på TikTok?  •  Så fungerar Presenter på TikTok  •  Köpa Mynt på TikTok

Vad är Presenter på TikTok?

Presenter är virtuella föremål som du kan skicka för att visa din uppskattning för dina favoritkreatörer på TikTok. Du kan skicka Presenter till videor i För dig-flödet och LIVE-videor.

Obs! Du måste vara minst 18 år (19 år i Sydkorea) för att skicka Presenter.

Så fungerar Presenter på TikTok

För att kunna skicka en Present måste du köpa Mynt. När du skickar en Present dras motsvarande värde i Mynt från ditt kontosaldo. Kostnaden för en Present varierar mellan enskilda Presenter. Antalet Mynt som behövs visas nedanför Presenten, så tänk på att kontrollera det innan du skickar en Present.

Läs mer om hur du skickar en Present till en TikTok-video och hur du skickar en Present under en LIVE på TikTok.

Köpa Mynt på TikTok

Du kan köpa eller fylla på Mynt via App Store eller Google Play. Du kan hantera inställningarna för Mynt-köp via respektive appbutik eller på TikToks webbplats.

Obs! Presenter och Mynt är för närvarande inte tillgängliga överallt.

Så här laddar du Mynt från ditt TikTok-konto:
1. Tryck på Profil längst ned i TikTok-appen.
2. Tryck på Inställningar och sekretess och sedan på Saldo.
3. Tryck på Fyll på och välj det Mynt-paket du vill köpa.
4. Följ anvisningarna för att slutföra köpet via den aktuella appbutiken.

Så här fyller du på Mynt från en TikTok-video:
1. Tryck på Kommentarer i en video i TikTok-appen.
2. Tryck på Presenter i kommentarsfältet. Om du inte ser Present kan kreatören inte ta emot Presenter för närvarande.
3. Tryck på Fyll på och välj det Mynt-paket du vill köpa.
4. Följ anvisningarna för att slutföra köpet via den aktuella appbutiken.

Åtgärderna att köpa Mynt och skicka Presenter till videor omfattas av vår policy för virtuella föremål.