TikTok LIVE med flera gäster

Hoppa till ett avsnitt

Vad är flera gäster i TikTok LIVE?  •  Så här bjuder du in gäster att gå med i din TikTok LIVE  •  Så här hanterar du inställningarna för TikTok LIVE med flera gäster  •  Så här tar du bort gäster från din TikTok LIVE  •  Så här godkänner du en inbjudan att gå med i en TikTok LIVE  •  Så här begär du att gå med i en TikTok LIVE

Vad är flera gäster i TikTok LIVE?

Med funktionen Flera gäster kan kreatörer vara värd för gäster under sin LIVE-video. Tittare kan skicka gästförfrågningar och kreatörer kan bjuda in ett begränsat antal gäster för att ansluta i ljud- eller videoläge. Andra tittare kan sedan skicka Presenter till kreatörerna och gästerna under LIVE-videon.

Så här bjuder du in gäster att gå med i din TikTok LIVE

Så här bjuder du in gäster att gå med i din TikTok LIVE:
1. Under din LIVE trycker du på knappen Flera gäster längst ned på skärmen.
2. Tryck på Bjud in och välj andra kreatörer eller vänner att gå med som gäster.
3. Tryck på Acceptera för att godkänna vänners eller tittares förfrågningar att gå med i din LIVE.

Så här hanterar du inställningarna för TikTok LIVE med flera gäster

1. Under din LIVE trycker du på knappen Flera gäster längst ned på skärmen.
2. Tryck på knappen Inställningar . Här kan du ändra följande layout och behörigheter för din LIVE:
  ༚  Panel: Den här layouten håller dig kvar på huvudskärmen. Vi rekommenderar att du använder denna layout för personliga LIVE-videos eller gästchattar med ljud.
  ༚  Rutnät: Den här layouten ger mer exponering för gäster på skärmen. Vi rekommenderar den här layouten för talanguppträdanden eller spel.
  ༚  Fast layout: Layouten förblir densamma oavsett antalet gäster. Annars anpassas layouten automatiskt baserat på antalet gäster.

Så här tar du bort gäster från din TikTok LIVE

Så här tar du bort en gäst från din TikTok LIVE:
1. På LIVE-skärmen trycker du på X-knappen bredvid gästen du vill ta bort.
2. Tryck på Avsluta nu för att bekräfta.
Eller
1. Tryck på knappen Flera gäster längst ned på skärmen.
2. Tryck på X-knappen bredvid gästen du vill ta bort. Alternativt kan du gå till gästens profil härifrån och trycka på knappen Koppla från.

Så här accepterar du en inbjudan att gå med i en TikTok LIVE

Så här accepterar du en inbjudan att gå med i en TikTok LIVE:
1. I aviseringen som bjuder in dig att gå med i en LIVE trycker du på Gå med i video eller Gå med i ljud för att acceptera.
2. Justera videoinställningarna där du kan lägga till filtret Förbättra , välja Prylar och aktivera eller inaktivera kamera och ljud. Vi börjar spela in med din kamera och mikrofon så att du kan förhandsvisa videon och ljudet innan du går med i LIVE.
3. När du är redo trycker du på Sänd LIVE. Du går med i LIVE inom 5 sekunder.

Så här begär du att gå med i en TikTok LIVE

Så här begär du att gå med i en TikTok LIVE:
1. Under en LIVE-video trycker du på knappen Flera gäster och sedan på Ansök.
2. När kreatören accepterar begäran dirigeras du till videoinställningarna där du kan lägga till filtret Förbättra , välja Prylar och aktivera eller inaktivera kamera och ljud. Vi börjar spela in med din kamera och mikrofon så att du kan förhandsvisa videon och ljudet innan du går med i LIVE.
3. När du är redo trycker du på Sänd LIVE. Du går med i LIVE inom 5 sekunder.

Obs! När du accepterar en LIVE-inbjudan kontrollerar vi kamera- och mikrofonbehörigheterna på din enhet för att se till att du kan ansluta till LIVE. Vi spelar inte in med din kamera eller mikrofon innan du går till LIVE-videoinställningarna så att du kan förhandsvisa videon eller ljudet innan du går med i LIVE.