Kommentarvern

Hopp til et avsnitt

Hva er Kommentarvern?  •  Slik administrerer du Kommentarvern  •  Slik ser du filtrerte kommentarer

Hva er Kommentarvern?

Kommentarvern gir deg mer kontroll over opplevelsen din ved å ta i bruk kraftigere filtre i kommentarområdet for videoene dine.

Kommentarvern filtrerer kommentarer som:
•  er upassende, støtende eller inneholder banneord
•  har blitt flagget eller rapportert av flere enkeltpersoner
•  ligner kommentarer du eller andre tidligere har rapportert, slettet eller mislikt

Merk: Denne funksjonen er for øyeblikket ikke tilgjengelig overalt.

Slik administrerer du Kommentarvern

Slik slår du på Kommentarvern:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst.
2. Trykk på Meny ☰-knappen.
3. Trykk på Innstillinger og personvern og deretter Personvern.
4. Trykk på Kommentarer og deretter Kommentarvern.
5. Slå på Kommentarvern og trykk på Lagre.

Slik ser du filtrerte kommentarer

Slik går du gjennom filtrerte kommentarer:
1. I TikTok-appen trykker på du på Profil nederst.
2. Trykk på Meny ☰-knappen øverst.
3. Trykk på Personvern og deretter Kommentarer.
4. Trykk på Se gjennom filtrerte kommentarer.
5. Trykk på Godkjenn eller Slett under kommentaren du vil se gjennom.