Hvorfor anbefales ikke kontoen min?

Hopp til et avsnitt

Hva skjer hvis kontoen ikke er kvalifisert for anbefalinger?  •  Slik anker du en ukvalifisert konto

Hva skjer hvis kontoen ikke er kvalifisert for anbefalinger?

Vi i TikTok ønsker at alle har en trygg og god opplevelse. Det er grunnen til at vi kan skjule upassende innhold fra «For deg»-strømmen og gjøre kontoer som publiserer slikt innhold, vanskeligere å finne.

Hvis du gjentatte ganger publiserer innhold som er upassende for «For deg»-strømmen, vises ikke kontoen eller innholdet ditt i «For deg»-strømmen, og de blir vanskeligere å finne i søk.

Vi kan gjenopprette kontoen til god anseelse automatisk når som helst, avhengig av hvor mye innhold på kontoen som ikke er passende for «For deg»-strømmen. Ellers kan du sende inn en anke.

Slik anker du en ukvalifisert konto

Hvis kontoen ikke lenger er kvalifisert for anbefalinger, får du et varsel i innboksen og profilen for å forstå hvilket innhold som ble rapportert, og hvorfor.

Hvis du mener at avgjørelsen om å gjøre kontoen eller innholdet ukvalifisert for anbefalinger er feil, kan du sende inn en anke.

Slik anker du:
Innboks
1. Trykk på
Innboks nederst i TikTok-appen.
2. Trykk på varselet om at kontoen ikke er kvalifisert for anbefalinger.
3. Trykk på
Vis mer.
4. Gå gjennom de ukvalifiserte videoene, og trykk deretter på
Anke øverst.

Profil
1. Trykk på
Profil nederst i TikTok-appen.
2. Trykk på
Ikke kvalifisert for anbefalinger-varselet under brukernavnet.
3. Gå gjennom de ukvalifiserte videoene, og trykk deretter på
Anke øverst.