Brudd på retningslinjer for transaksjoner og utestengelser

Hopp til et avsnitt

Oversikt over TikToks retningslinjer for transaksjoner  •  Dette skjer om du utestenges fra transaksjoner

Oversikt over TikToks retningslinjer for transaksjoner

Ved å bruke TikTok godtar du å følge våre retningslinjer for fellesskapet og tjenestevilkår. Vi håndhever retningslinjene for å øke sikkerheten til fellesskapet og opprettholde plattformens integritet. Brudd, som aktivitet som ikke følger retningslinjene eller transaksjonsaktivitet som fører til risiko på TikTok, kan føre til at kontoen deaktiveres, at man ikke kan overføre penger, eller andre begrensninger. Hvis vi mener at en konto driver med økonomisk aktivitet som bryter våre tjenestevilkår eller andre retningslinjer, kan vi fjerne tilgangen til enkelte funksjoner eller utestenge kontoen.

Dette skjer om du utestenges fra å sende transaksjoner

Utestenging fra pengetransaksjoner kan inkludere den manglende evnen til å bruke én eller flere av disse TikTok-funksjonene:
•  Sende eller motta LIVE-gaver
•  Få mynter
•  Motta belønningsbetalinger fra TikTok
Du blir varslet om begrensninger på kontoen din via meldinger i innboksen.