Tilknyt din e-mail på Android-enheder

Hop til et afsnit

Sådan tilknytter du din e-mail på Android  •  Sådan administrerer du e-mails, der er tilknyttet din TikTok-konto  •  Hvad sker der, hvis jeg sletter min TikTok-konto?

Sådan tilknytter du din e-mail på Android

For at hjælpe dig med at blive opdaget af personer, du eventuelt kender, på TikTok, kan du vælge at knytte din e-mailadresse, der er forbundet med din Android-enhed, til din TikTok-konto. Vi krypterer, gemmer og behandler e-mailadresser, som du tilknytter din konto. Afhængigt af andre annonceindstillinger på TikTok, vil vi muligvis også bruge disse oplysninger til at hjælpe annoncører med at give dig mere personlige annoncer og til at måle annoncer mere effektivt.

Sådan administrerer du e-mails, der er tilknyttet din TikTok-konto

Du kan administrere eller slette de e-mails, der er tilknyttet din TikTok-konto, når som helst i dine indstillinger.

Sådan administrerer du tilknytning af e-mails på Android-enheder:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på knappen
Menu øverst.
3. Tryk på
Indstillinger og privatliv, og tryk derefter på Privatliv.
4. Tryk på
Synkroniser kontakter og Facebook-venner.
5. Slå
Synkroniser kontakter fra.
Bemærk: Dette vil forhindre automatisk tilknytning af e-mails og synkronisering med adressebogen i at fortsætte. Husk, at hvis synkronisering af kontakter slås fra, fjerner det ikke tidligere synkroniserede e-mails eller kontakter. Se trinene nedenfor for at fjerne alle tidligere synkroniserede e-mails og kontakter.

Sådan sletter du e-mails, der tidligere er blevet tilknyttet TikTok på Android-enheder:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på knappen
Menu øverst.
3. Tryk på
Indstillinger og privatliv, og tryk derefter på Privatliv.
4. Tryk på
Synkroniser kontakter og Facebook-venner.
5. Tryk på
Fjern tidligere synkroniserede kontakter, og tryk derefter på Fjern fra pop op-vinduet.
Bemærk: Dette vil fjerne alle tidligere tilknyttede e-mails samt adressebogsdata, og det vil slå autosynkronisering af kontakter fra for fremtidig regelmæssig synkronisering. Husk, at sletning af tilknyttede e-mails ikke fjerner e-mails eller telefonnumre, som du kan have brugt til at tilmelde dig en TikTok-konto eller til kontobekræftelsesformål. Hvis du ønsker at fjerne alle data, kan du få mere at vide om sletning af din TikTok-konto.

Hvad sker der, hvis jeg sletter min TikTok-konto?

Hvis du sletter din konto, vil alle kontakter og e-mails, du har delt med TikTok, blive slettet sammen med alle kontaktoplysninger, der er blevet matchet til dig.