Privatlivsindstillinger for videoer

På TikTok kan du anvende forskellige indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger for hver video, du deler, selv om du har indstillet din konto til offentlig. Du kan vælge at gøre din TikTok-video tilgængelig for alle, begrænse den til venner eller følgere eller gøre den privat, så det kun er dig selv, der kan se den. Du kan også justere dine indstillinger senere, hvis du har skiftet mening.

Bemærk: Alle videoer skal følge retningslinjerne for fællesskabet. Når vi identificerer indhold, der overtræder disse politikker, fjerner vi det fra vores platform.

Vælg, hvem der kan se dine videoer

Sådan ændrer du privatlivsindstillingen på et nyt opslag:
1. Opret din video.
2. På
Opslagsskærmen skal du vælge, hvem der kan se din video.
•  Hvis du har en offentlig konto, kan du vælge
Alle (folk på eller uden for TikTok), Venner (følgere, du følger tilbage) eller Kun dig.
•  Hvis du har en privat konto, kan du vælge
Følgere, Venner (følgere, du følger tilbage) eller Kun dig.

Sådan ændrer du privatlivsindstillingen på en video, du allerede har slået op:
1. Gå til den video, du gerne vil opdatere, i TikTok-appen. Du kan finde dine videoer på din
profil.
2. Tryk på knappen
Flere muligheder ... på siden af videoen.
3. Tryk på
Privatlivsindstillinger i bunden. Du skal muligvis swipe til venstre.
4. Under
Hvem kan se denne video skal du vælge, hvem der kan se din video.
•  Hvis du har en offentlig konto, kan du vælge
Alle (folk på eller uden for TikTok), Venner (følgere, du følger tilbage) eller Kun mig.
•  Hvis du har en privat konto, kan du vælge
Følgere, Venner (følgere, du følger tilbage) eller Kun mig.

Bemærk: Antallet af visninger på dine videoer afspejler alle visninger til dato. Den nulstilles ikke, når du opdaterer privatlivsindstillingerne. Vi anbefaler, at du tagger din video, hvis den indeholder temaer, der måske ikke er passende for alle. Indhold, der er markeret som målgruppekontrolleret, vil være utilgængeligt for brugere under 18 år, hvilket er med til at begrænse eksponeringen af indhold, der måske ikke er egnet til alle.

Tilgængelighed af indhold

Hvis du opretter indhold, kan dit indhold være synligt for andre i hele verden i nogle af vores funktioner, også selvom de ikke er tilgængelige i dit område. Dette omfatter indhold, som du allerede har offentliggjort via din TikTok-konto, og fremtidigt indhold.