Stitch

Gå til en sektion

Hvad er Stitch på TikTok?  •  Sådan bruger du en anden persons video som Stitch  •  Administrer privatlivsindstillinger for Stitch for alle dine videoer  •  Administrer privatlivsindstillinger for Stitch for en af dine videoer  •  Administrer Stitch-videoer, der er knyttet til din video

Hvad er Stitch på TikTok?

Stitch er et producentværktøj, der giver dig mulighed for at kombinere en anden video på TikTok med en, du opretter. Hvis du tillader en anden person at bruge din video til Stitch, kan vedkommende bruge en del af din video som en del af sin egen video. Husk, at du skal have en offentlig konto for at tillade andre at kan bruge dine videoer som Stitch.

Du kan vælge, hvem der kan bruge dine videoer til Stitch under dine indstillinger:
I dine privatlivsindstillinger for din konto kan du vælge, hvem der kan bruge dine videoer som Stitch:
•  Alle: Hvis du vælger Alle, og du har slået Stitch til, kan alle bruge din video som Stitch.
•  Venner: Hvis du vælger Venner, og du har slået Stitch til, kan kun dine venner bruge din video som Stitch. Venner er personer på TikTok, som du følger, og som følger dig tilbage.

Du kan slå Stitch fra på alle dine eksisterende videoer på én gang under dine privatlivsindstillinger. Det betyder, at du ikke behøver at gå til hver af dine videoer individuelt for at slå Stitch fra.

Du kan slå Stitch til eller fra for hver af dine videoer:
Du kan slå Stitch til eller fra, før du slår en video op, eller for en eksisterende video.
•  Hvis du slår Stitch til: Den gruppe, du har valgt i indstillingerne for Stitch for alle dine videoer, kan bruge denne video som Stitch. Hvis du f.eks. har valgt kun at tillade, at dine venner bruger Stitch med alle dine videoer, er det kun dine Venner, der kan bruge denne video til Stitch, hvis du slår Stitch til for en enkelt video.
•  Hvis du deaktiverer Stitch: Andre kan ikke bruge din video som Stitch.

Ting, du bør vide, når du tillader andre at bruge din video som Stitch:
•  Denne persons privatlivsindstillinger bestemmer, hvem der kan se, kommentere, downloade eller interagere med Stitch-videoen.
•  Stitch-videoen vises kun på profilen for den person, der indspillede Duetten. Din originale video vises kun på din profilside.
•  Hvis du tillader andre at bruge dine videoer som Stitch, men derefter ændrer dine indstillinger for at begrænse, hvem der kan bruge dine videoer, eller du sletter din video, vil eventuelle eksisterende Stitch-videoer, der allerede er lavet, forblive på TikTok. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, kan du anmelde videoen.

Hvis du er under 18 år:
Se indstillingerne for Privatliv og sikkerhed for brugere under 18 år for at få flere oplysninger om dine Stitch-indstillinger.

Sådan bruger du en anden persons video til Stitch

Sådan bruger du en video på TikTok til Stitch:
1. I TikTok-appen skal du trykke på knappen Del ved siden af den video, du vil bruge til Stitch.
2. Tryk på Stitch nederst.
3. Vælg den del af videoen, du vil bruge til Stitch, og tryk derefter på Næste.
4. Vælg mellem filmindstillingerne i sidepanelet.
5. Tryk på knappen Optag for at starte og stoppe optagelsen, og tryk derefter på afkrydsningsfeltet.
6. Rediger din video, og tryk derefter på Næste.
7. Juster dine indstillinger, skriv en billedtekst, og tryk på Slå op.

Bemærk: Ikke alle videoer har Stitch aktiveret.

Administrer privatlivsindstillinger for Stitch for alle dine videoer

Sådan vælger du, hvem der kan bruge dine videoer til Stitch:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Profil nederst.
2. Tryk på knappen Menu øverst.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på Privatliv, og tryk derefter på Stitch.
5. Under afsnittet Personer, der kan bruge dine videoer til Stitch, skal du vælge, hvem du vil tillade at bruge dine videoer som Stitch.

Administrer privatlivsindstillinger for Stitch for en af dine videoer

Før du slår en video op:
Du kan vælge, om du vil have andre til at bruge denne video som Stitch i det sidste trin, før du slår en video op.
1. Opret din video.
2. På skærmen Slå op skal du slå indstillingen Tillad Stitch til eller fra.

For en eksisterende video:
1. Gå til den video, du vil opdatere. Du kan se dine videoer på din profil.
2. Tryk på knappen Flere muligheder i sidepanelet.
3. Tryk på Privatlivsindstillinger nederst.
4. Slå indstillingen Tillad Stitch til eller fra.

Administrer Stitch-videoer, der er knyttet til din video

Du kan se eller slette alle Duet- og Stitch-videoer, der er knyttet til din video. Hvis du sletter tilknyttede videoer, fjernes enhver Duet- eller Stitch-video, der er knyttet til din video, herunder din oprindelige video, permanent.

For at se eller slette Stitch-videoer, der er knyttet til din video:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Profil nederst.
2. Tryk på knappen Menu øverst.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på Privatliv, og tryk derefter på Stitch.
5. Tryk på Administrer tilknyttede videoer.
6. Tryk på Flere muligheder ved siden af videoen. Herfra:
  ༚  Tryk på Se oplysninger for at se alle de Duet- og Stitch-videoer, der er knyttet til din video.
  ༚  Tryk  på Fjern alle, og derefter Fjern for at slette alle videoer. Dette vil permanent fjerne din originale video og alle tilknyttede Duet- og Stitch-videoer. Hvis du ønsker at beholde en kopi af din oprindelige video, kan du downloade videoen til din enhed, før du udfører ovenstående trin.

Bemærk: Denne funktion er i øjeblikket ikke tilgængelig alle steder.

Hvis du vil fjerne individuelle Stitch-videoer, der er knyttet til din video, kan du kontakte os gennem vores onlineformular.