Vælg mellem en privat eller offentlig konto

På TikTok kan du vælge, om du vil have en privat konto eller en offentlig konto.

Privat konto

Hvis du vælger en privat konto, skal du godkende de personer, du tillader at:
•  Følge dig
•  Se dine videoer, LIVE-videoer, bios og likes
•  Se dine følgere og lister med følgere
Folk vil ikke kunne duet, sammenføje eller downloade dine videoer.

Offentlig konto

Afhængigt af dine valgte privatlivsindstillinger kan dine opslag være synlige for og deles af alle på eller uden for TikTok, uanset om de har en TikTok-konto eller ej. Alle kan:
•  Følge dig
•  Se dine videoer, LIVE-videoer, bios og likes
•  Se dine følgere og lister med følgere
Afhængigt af dine privatlivsindstillinger kan andre også downloade, duet og sammenføje med dine videoer. Dit indhold kan blive vist i søgemaskiner, blogs, opslag på sociale medier og nyhedssider.

Et par ting at vide om private og offentlige konti:
•  Dit navn, brugernavn og profilfoto vil altid være synligt for alle på og uden for TikTok.
•  Andre personer vil kunne søge efter din konto.
•  Du kan altid begrænse synligheden af dine opslag individuelt ved at ændre dine videoindstillinger, og dine opslag vil være begrænset til den målgruppe, du vælger.
•  Du kan vælge, hvem der kan kommentere på dine videoer, hvem der kan sende dig direkte beskeder, og bestemme, om din konto skal foreslås til andre.

Sådan indstiller du din TikTok-konto som privat eller offentlig:
1. Tryk på Profil nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen ☰ Menu øverst på siden.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv, og tryk derefter på Privatliv.
4. Slå privat konto til eller fra.

Få mere at vide om dit privatliv i vores Privatlivscenter.