Sletning af en konto

Sådan sletter du din konto:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Profil nederst.
2. Tryk på knappen ☰ Menu øverst.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på Konto, tryk derefter på Deaktiver eller slet konto, og følg instruktionerne for at slette din konto. Alternativt kan du vælge at deaktivere din konto.

Hvis du vil vide mere om, hvordan dine data håndteres, når du sletter en konto, kan du læse vores privatlivspolitik.

Hvis du har mistanke om, at en person er mindreårig på TikTok, og du mener, at kontoen bør fjernes, kan du læse mere om, hvordan du anmelder en mindreårig konto på TikTok.