Direkte beskeder

Gå til en sektion

Om direkte beskeder på TikTok  •  Personer, der kan sende direkte beskeder på TikTok  •  Sådan finder du dine direkte beskeder  •  Sådan sender du en direkte besked  •  Sådan bruger du stickere i en direkte besked  •  Sådan sletter, ignorerer og filtrerer du direkte beskeder  •  Sådan administrerer du, hvem der kan sende dig direkte beskeder  •  Sådan slår du læsestatus til eller fra  •  Sådan bruger du sikkerhedsfunktioner til direkte beskeder  •  Derfor kan du ikke sende eller modtage direkte beskeder  •  Sådan anmelder du en direkte besked  •  Sådan blokerer du nogen fra at sende dig en direkte besked

Om direkte beskeder på TikTok

Direkte beskeder (DM, Direct messaging) hjælper dig med at komme i kontakt med dine venner og fællesskab på TikTok. Beskedfunktionen gør, at du kan sende og modtage beskeder og TikTok-videoer direkte på TikTok.

Med direkte beskeder på TikTok kan du:
•  Dele TikTok-videoer med andre.
•  Sende og modtage beskeder med venner, der også følger dig, foreslåede venner og kontakter, og folk, du måske kender.
•  Justere privatlivsindstillingerne for at bestemme, hvem der kan sende dig direkte beskeder.
•  Justere notifikationsindstillinger.
•  Anmelde konti og indhold, der overtræder vores Retningslinjer for Fællesskabet.
•  Se, hvem der har læst dine direkte beskeder.
•  Se, hvem der er aktiv eller for nylig var aktiv.

Personer, der kan sende direkte beskeder på TikTok

Direkte beskeder på TikTok er tilgængelige for:
•  Registrerede kontoindehavere på 16 år og derover. Forældre og værger til brugere på 16-18 år kan fastsætte begrænsninger for denne funktion gennem Familieparring.
•  Enhver, der har tilladelse til at sende en direkte besked til andre. Du kan styre, hvem der kan sende dig direkte beskeder, i dine
privatlivsindstillinger. Husk, at hvis du opdaterer din indstilling for direkte beskeder til Ingen, vil du ikke kunne modtage direkte beskeder . Du kan stadig tilgå din beskedhistorik i din Indbakke, men du kan ikke modtage nye direkte beskeder i disse chats.

Sådan finder du dine direkte beskeder

Sådan får du vist alle dine direkte beskeder på TikTok:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Indbakke nederst.
2. Tryk på et navn på listen
Beskeder for at gå til chatten.

Sådan sender du en direkte besked

Du kan dele indhold som TikTok-videoer, effekter, hashtags eller lyde via en direkte besked.

Sådan sender du indhold via en direkte besked:
1. Gå til den video eller andet delbart indhold i TikTok-appen, som du vil dele, f.eks. effekter, hashtags eller lyde.
   ༚  Hvis du vil søge, skal du trykke på knappen
Søg øverst på skærmen og skrive det, du leder efter, i søgebjælken.
   ༚  Du kan også trykke på en effekt, et hashtag eller en lyd direkte fra en video for at dele den.
2. Tryk på knappen
Del. For videoer kan du også trykke og holde den video nede, du vil dele.
3. Tryk på profilbilledet for den bruger, du vil dele med. Du kan vælge flere personer, du vil dele med.
4. Angiv en valgfri besked, og tryk på
Send.

Bemærk: Private videoer kan ikke deles. Hvis producenten af videoen har ændret videostatussen fra offentlig til privat, efter at du har delt den i en besked, vil videoen ikke være tilgængelig, og du vil ikke kunne se den.

Sådan sender du en direkte besked i en chat:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Indbakke nederst..
2. Herfra:
   ༚  Hvis du har nylige beskeder, skal du trykke på et navn på listen
Beskeder for at gå til chatten.
   ༚  Hvis du følger nogen, og de følger dig tilbage, skal du trykke på knappen
Chat øverst og derefter trykke på deres navn for at gå til chatten.
3. Skriv en besked. Du kan også trykke på knappen Emoji for at sende GIF'er, emojis og stickere.
4. Tryk på knappen
Send.
Alternativt, hvis du følger en person, og vedkommende følger dig tilbage, kan du gå til vedkommendes
profil og trykke på Besked for at sende en direkte besked.

Bemærk: Du vil ikke kunne sende en direkte besked til personer, der følger dig, hvis de har deres privatlivsindstilling for direkte beskeder indstillet til
Ingen.

Sådan bruger du stickere i en direkte besked

Sådan sender du stickere i en direkte besked:
1. Gå til chatten i din
indbakke.
2. Tryk på knappen
Emoji i beskedlinjen.
3. Tryk på knappen
Stickersæt.
4. Vælg en sticker, du vil bruge.
   ༚  Tryk på
Tilføj for at gemme et stickersæt. Stickersættet vil blive tilføjet til stickerpanel og være klar til brug i en direkte besked.
   ༚  Når du har tilføjet et stickersæt, skal du trykke på
Brug. Du bliver sendt til stickerpanelet, hvor du kan sende en sticker i en direkte besked.
   ༚  Hvis du vil se alle dine gemte stickersæt, skal du trykke på
Tilføjet øverst. Herfra kan du trække og slippe stickersættet for at ændre rækkefølgen og trykke på knappen Slet ved siden af stickersættet for at fjerne det.

Sådan slettes, ignoreres og filtreres direkte beskeder

Sådan sletter du en chat:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Indbakke nederst..
2. Under
Beskeder:
   ༚  På iOS-enheder skal du swipe til venstre på en chat og trykke på
Slet.
   ༚  På Android-enheder skal du trykke og holde nede og derefter trykke på
Slet.

Sådan sletter du en enkelt direkte besked:
1. Gå til chatten i din
indbakke.
2. Tryk og hold nede på den direkte besked, og tryk derefter på
Slet:
   ༚
For kun at slette beskeden for dig, skal du trykke på Slet for mig. Modtageren/modtagerne vil stadig se beskeden
   ༚  For at slette beskeden for både dig og modtageren/modtagerne skal du trykke på Slet for alle inden for 3 minutter efter afsendelse af beskeden.

Sådan slår du notifikationer om direkte beskeder fra:
1. Tryk på
Indbakke nederst på skærmen i TikTok-appen.
2. Under
Beskeder:
   ༚  På iOS-enheder skal du swipe til venstre på en chat, trykke på
Mere og derefter trykke på Ignorer for at stoppe med at modtage notifikationer.
   ༚  På Android-enheder skal du holde fingeren på og derefter trykke på
Ignorer for at stoppe med at modtage notifikationer.
Eller, for at slå notifikationer direkte fra en chat:
   ༚  Tryk på knappen
Flere muligheder øverst i chatten, og slå derefter indstillingen Ignorer notifikationer til eller fra.

Sådan filtrerer du direkte beskeder:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Indbakke nederst..
2. Tryk på
Beskedanmodninger, og tryk derefter på knappen Indstillinger.
3. Vælg dine filterpræferencer:
   ༚
Filtrerede anmodninger: Filtrér meddelelser, der ser ud til at være fra usikre kilder. Når du har accepteret disse beskeder, vises de i din indbakke
   ༚
Tillad altid forretningsmeddelelser: Modtag beskeder fra TikTok Creator Marketplace-brands. De kan sende dig op til tre beskeder, før du accepterer deres anmodninger.

Sådan administrerer du, hvem der kan sende dig direkte beskeder

Sådan slår du dine direkte beskeder til eller ændrer, hvem der kan sende dig direkte beskeder:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Profil nederst.
2. Tryk på knappen
Menu øverst.
3. Tryk på
Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på
Privatliv, og tryk derefter på Direkte beskeder.
5. Vælg, hvem du vil tillade at sende dig direkte beskeder.
Husk, at nogle af disse indstillinger ikke er tilgængelige for alle.
   ༚
Alle: Alle kan sende dig en direkte besked. Beskeder fra fælles venner og personer, du følger, vises i din indbakke. Beskeder fra personer, du ikke følger, vises i Beskedanmodninger. Du kan vælge at acceptere, slette eller anmelde disse beskeder.
   ༚
Anbefalede venner: Matchede venner, herunder synkroniserede Facebook-venner og telefonkontakter, og følgere, som du følger tilbage, kan sende dig en direkte besked.
   ༚
Venner: Alle følgere, som du følger tilbage, kan sende dig en direkte besked.
༚
Ingen: Du kan ikke modtage direkte beskeder fra nogen. Husk, at hvis du opdaterer din indstilling for direkte beskeder til Ingen, vil du ikke kunne modtage direkte beskeder.
Du kan stadig tilgå din beskedhistorik i din
Indbakke, men du kan ikke modtage nye direkte beskeder i disse chats.

Sådan slår du læsestatus til eller fra

Læsestatus giver dig mulighed for at se, om personer har læst din direkte besked og omvendt.

Sådan slår du læsestatus til eller fra:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på knappen
Menu øverst.
3. Tryk på
Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på
Privatliv, og tryk derefter på Direkte beskeder.
5. Slå indstillingen
Læsestatus til eller fra. For brugere, der er fyldt 18 år, er indstillingen som standard slået til.

Bemærk: Den anden person vil kun se, når du læser deres besked, når I begge har læsestatus slået til.

Sådan bruger du sikkerhedsfunktioner til direkte beskeder

Der er flere sikkerhedsfunktioner til direkte beskeder som sikrer, at beskeder overholder vores Retningslinjer for Fællesskabet og for at give dig mulighed for at anmelde uønskede beskeder eller blokere personer fra at sende dig beskeder.

Derfor kan du ikke sende eller modtage direkte beskeder

Hvis du ikke kan sende eller modtage en direkte beskeder på TikTok, kan det skyldes, at dit indhold eller din besked er blevet markeret eller anmeldt, eller at din konto er midlertidigt suspenderet.

Vores Retningslinjer for Fællesskabet giver vejledning om, hvad der er tilladt på TikTok, og hvad der ikke er tilladt på TikTok, for at hjælpe med at skabe en god, sikker og underholdende oplevelse. Hvis en direkte besked indeholder indhold, der overtræder vores Retningslinjer for Fællesskabet, kan den automatisk blive blokeret eller, hvis den anmeldes, markeres med henblik på yderligere gennemgang af vores sikkerhedsteam.

Hvis en direkte besked overtræder vores Retningslinjer for Fællesskabet, kan vi:
•  Sende en advarsel i appen, første gang dit indhold overtræder vores retningslinjer for fællesskabet.
•  Permanent lukke din konto, hvis den direkte besked overtræder en nultolerancepolitik. Vi kan også blokere en enhed for at forhindre fremtidige konti i at blive oprettet.
•  Suspendere din kontos evne til at sende direkte beskeder i en periode (typisk mellem 24 og 48 timer) afhængigt af overtrædelsens alvor og tidligere overtrædelser.
•  Begrænse din konto til kun at kunne se indhold (typisk mellem 72 timer og en uge). Det betyder, at din konto ikke kan sende direkte beskeder.
•  Underrette dig om, at din konto kan blive permanent blokeret efter flere overtrædelser. Det betyder, at hvis adfærden fortsætter, vil kontoen blive permanent udelukket.
Få mere at vide indholdsovertrædelser og udelukkelser.

Sådan anmelder du en direkte besked

Hvis du modtager en besked, som du mener er i strid med vores Retningslinjer for Fællesskabet, opfordrer vi dig til at anmelde den til os.

Sådan anmelder du en direkte besked:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Indbakke nederst..
2. Under
Beskeder:
  ༚  På iOS-enheder skal du swipe til venstre på en chat og derefter trykke på
Anmeld og følge vejledningen.
  ༚  På Android-enheder skal du trykke på og holde en chat nede og derefter trykke på
Anmeld og følge vejledningen.
3. (Valgfrit) Tryk på en chat for at få flere anmeldelsesindstillinger:
   ༚  Tryk på knappen
Anmeld øverst, og følg vejledningen for at anmelde
   ༚  Tryk på knappen
Flere muligheder øverst, og vælg derefter Anmeld, og følg vejledningen.
   ༚  Hold fingeren på en direkte besked, og vælg derefter
Anmeld, og følg vejledningen.
   ༚  I en ny chat skal du trykke på
Anmeld på banneret nederst på skærmen og følge vejledningen.

Sådan blokerer du nogen fra at sende dig en direkte besked

Du kan blokere en person, så vedkommende ikke kan sende dig direkte beskeder eller se dine videoer på TikTok.

Sådan blokerer du en person i din indbakke:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Indbakke nederst..
2. Under
Beskeder:
   ༚  På iOS-enheder skal du swipe til venstre på en chat, trykke på Mere og derefter trykke på
Bloker.
   ༚  På Android-enheder skal du trykke på og holde en chat nede, og derefter trykke på
Bloker.
3. Tryk på
Bloker igen for at bekræfte.
Eller
1. Gå til den direkte besked.
2. Tryk på knappen
Flere muligheder øverst.
3. Slå indstillingen
Bloker til.
4. Tryk på
Bloker igen for at bekræfte.

Bemærk: Der vises en
Bloker-knap ved siden af blokerede beskeder.

Bemærk: Direkte beskeder på TikTok krypteres i gemt tilstand og under overførsel. End-to-end-kryptering er ikke tilgængelig i øjeblikket. Vi lægger stor vægt på at sikre, at vores yngre brugere som standard har en sikker oplevelse på TikTok. Ligesom mange virksomheder forbeholder vi os retten for at dekryptere brugerdata som svar på valide juridiske processer og håndhævelse af vores Retningslinjer for Fællesskabet, og vi offentliggør regelmæssigt gennemsigtighedsrapporter for at give synlighed omkring dette. Vi har intern kontrol for at sikre, at kun personale med korrekt godkendelse og et påvist behov for at udføre deres job har adgang til visse dekrypterede data som kontaktoplysninger eller direkte beskeder.