Skærmtid

Hop til et afsnit

Daglig skærmtid på TikTok  •  Pauser for skærmtid på TikTok  •  Søvnpåmindelser på TikTok  •  Ugentlige opdateringer af skærmtid på TikTok  •  Dashboard over skærmtid på TikTok

Daglig skærmtid på TikTok

Daglig skærmtid er en indstilling til administration af skærmtid, der giver dig mulighed for at administrere dit forbrug på TikTok. Den lader dig indstille en grænse for daglig skærmtid, så du får en notifikation, når du har brugt den indstillede tid på TikTok. Du kan slå denne indstilling til og fra når som helst. Hvis du er mellem 13 og 17 år, er indstillingen som standard slået til på 1 time.

For at tilføje en daglig skærmtid:

TikTok-appen
1. Tryk på Profil i bunden.
2. Tryk på knappen ☰ Menu øverst på siden.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på skærmtid, og tryk derefter på daglig skærmtid.
5. Følg trinene i appen for at indstille eller redigere en daglig grænse. Du kan vælge mellem flere muligheder eller indstille en brugerdefineret grænse for hver dag.
For at slå den daglige skærmtid fra skal du følge trinnene ovenfor og derefter slå tidsgrænsen fra.

Webbrowser
1. Klik på dit profilfoto øverst.
2. Tryk på Indstillinger.
3. Tryk på skærmtid, og tryk derefter på daglig skærmtid.
4. Slå den daglige skærmtidsindstilling til, og vælg en tidsgrænse, eller indstil en brugerdefineret grænse hver dag.
For at slå den daglige skærmtid fra skal du følge trinnene ovenfor og derefter slå tidsgrænsen fra.

Vi giver dig besked, hvis du når din daglige grænse, og du kan vælge at lukke TikTok eller indtaste adgangskoden på skærmen for fortsætte.

Daglig skærmtid er også tilgængelig i Familieparring.

Pauser for skærmtid på TikTok

Du kan planlægge pauser for skærmtid, så du bliver mindet om at tage en pause fra at bruge TikTok efter en periode med uafbrudt skærmtid. Du kan til enhver tid slå pausepåmindelser til og fra.

For at tilføje en pauser fra skærmtid:

TikTok-appen
1. Tryk på Profil i bunden.
2. Tryk på knappen ☰ Menu øverst på siden.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på skærmtid, og tryk derefter på Pauser fra skærmtid.
5. Følg trinene i appen for at planlægge eller redigere en pause fra skærmtid.
Hvis du vil slå pauser fra, skal du følge trinnene ovenfor og derefter trykke på Fra.

Hvis du når din grænse, får du besked i appen om at overveje at tage en pause:
   ༚  Tryk på OK for at fjerne notifikationen. Du vil ikke blive mindet om det igen indtil dit næste app-besøg.
   ༚  Tryk på Slumre for at genstarte timeren og minde dig om det igen om 10 minutter.
   ༚  Tryk på Rediger påmindelser for at ændre pauseskemaet for skærmtid eller slå det fra.

Webbrowser
1. Klik på dit profilfoto øverst.
2. Tryk på Indstillinger.
3. Tryk på skærmtid, og tryk derefter på pauser fra skærmtid.
4. Slå pauser for skærmtid til, og planlæg eller rediger en pause.
For at slå pauser fra skærmtid fra, skal du følge trinnene ovenfor og derefter slå det fra.

Hvis du når din grænse, får du besked om at overveje at holde en pause:
   ༚  Tryk på OK for at fjerne notifikationen. Du vil ikke blive mindet om det igen indtil dit næste besøg.
   ༚  Tryk på Slumre for at genstarte timeren og minde dig om det igen om 10 minutter.
   ༚  Tryk på Rediger fremtidige påmindelser for at ændre pauseskemaet for skærmtid eller slå det fra.

Søvnpåmindelser på TikTok

Du kan indstille søvnpåmindelser på TikTok for at hjælpe med at administrere din skærmtid om aftenen og promovere sundere sovevaner. Når du har søvnpåmindelser slået til, sætter vi Push-notifikationer på lydløs efter din sovetid begynder for at mindske distraktioner. Husk, at vi automatisk deaktiverer push-notifikationer for brugere mellem 13 og 17 år.

Vi beregner automatisk afslutningen på din sovetid baseret på din alder og det, søvneksperter anbefaler som den minimale mængde søvn, du behøver for at føle dig godt udhvilet. For eksempel har personer mellem 13 og 17 år brug for mindst 8 timers søvn, og personer på 18 år og derover har brug for mindst 7 timers søvn.

For at tilføje en søvnpåmindelse:

TikTok-appen
1. Tryk på Profil i bunden.
2. Tryk på knappen ☰ Menu øverst på siden.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på skærmtid, og tryk derefter på søvnpåmindelser.
5. Følg trinene i appen for at planlægge eller redigere en søvnpåmindelse.
Hvis du vil slå en søvnpåmindelse fra, skal du følge trinnene ovenfor og derefter slå påmindelsen fra.

Når du når din sovetid, får du besked i appen om at overveje at tage en pause:
   ༚  Tryk på OK for at fjerne notifikationen. Du vil ikke blive mindet om det igen før din næste søvnpåmindelse.
   ༚  Tryk på udskyd for at udskyde påmindelsen og minde dig om den igen om 10 minutter.
   ༚  Tryk på rediger påmindelse for at justere tiden for søvnpåmindelsen eller slå den fra.

Webbrowser
1. Klik på dit profilfoto øverst.
2. Tryk på Indstillinger.
3. Tryk på skærmtid, og tryk derefter på søvnpåmindelser.
4. Slå indstillingen for søvnpåmindelser til, og planlæg eller rediger en søvnpåmindelse.
Hvis du vil slå en søvnpåmindelse fra, skal du følge trinnene ovenfor og derefter slå påmindelsen fra.

Når du når din sovetid, får du besked om at overveje at tage en pause:
   ༚  Tryk på OK for at fjerne notifikationen. Du vil ikke blive mindet om det igen før din næste søvnpåmindelse.
   ༚  Tryk på udskyd for at udskyde påmindelsen og minde dig om den igen om 10 minutter.
   ༚  Tryk på rediger påmindelse for at justere tiden for søvnpåmindelsen eller slå den fra.

Opdateringer om ugentlig skærmtid på TikTok

Du kan indstille en ugentlig Iindbakke og push-notifikationer for at holde dig opdateret om din skærmtid. Du får besked om, hvor meget tid du har brugt på TikTok i den forgangne uge, og hvordan det ser ud i forhold til den foregående uge.

For at administrere ugentlige opdateringer af skærmtid:

TikTok-appen
1. Tryk på Profil i bunden.
2. Tryk på knappen ☰ Menu øverst på siden.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv, og tryk derefter på skærmtid.
4. Slå indstillingen ugentlige opdateringer af skærmtid til eller fra.

Hvis du gerne vil fravælge push-notifikationer og kun modtage notifikationer i indbakken:
1. Tryk på Profil i bunden.
2. Tryk på knappen ☰ Menu øverst på siden.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv, og tryk derefter på notifikationer.
4. Slå indstillingen ugentlige opdateringer af skærmtid fra.

Webbrowser
1. Klik på dit profilfoto øverst.
2. Tryk på Indstillinger.
3. Tryk på skærmtid.
4. Slå indstillingen ugentlige opdateringer af skærmtid til eller fra.

Dashboard for skærmtid på TikTok

Du kan bruge dashboardet til at få en oversigt over den tid, du bruger på TikTok.

For at se din skærmtidsoversigt på TikTok:

TikTok-appen
1. Tryk på Profil i bunden.
2. Tryk på knappen ☰ Menu øverst på siden.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv, og tryk derefter på skærmtid. Det kan være nødvendigt at scrolle ned for at se dashboardet.

Webbrowser
1. Klik på dit profilfoto øverst.
2. Tryk på Indstillinger.
3. Tryk på skærmtid, og tryk derefter på oversigt.

Fra skærmtidsdashboardet kan du:
   ༚  Se din samlede tid brugt på TikTok hver dag i den aktuelle uge. Disse data viser din brug på tværs af appen og webbrowseren.
   ༚  Tryk på TikTok åbnet for at se, hvor mange gange du har åbnet TikTok hver dag i den aktuelle uge.
   ༚  Brug datofilteret til at se dit forbrug fra en anden uge. Du har kun mulighed for at vælge fra de foregående 3 uger.

Dashboardet for skærmtid er også tilgængeligt i Familieparring.

Bemærk: Alle ændringer, du foretager i indstillingerne for skærmtid, vil blive afspejlet i både app- og webversionen af TikTok.