Privatlivs- og sikkerhedsindstillinger for teenagere

Hop til et afsnit

Privat konto  •  Foreslå din konto til andre  •  Videodownloads  •  Hvem kan sende dig direkte beskeder?  •  Hvem kan lave Duet med dine videoer  •  Hvem kan Sammenføje dine videoer og Stories?  •  Hvem kan kommentere på dine videoer  •  Hvem kan oprette stickers med dine videoer

På TikTok ønsker vi at skabe et sikkert og indbydende fællesskab til alle. Når teenagere begynder at opbygge en tilstedeværelse på nettet, er det vigtigt, at de lærer om og gennemgår deres indstillinger og funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger. Dette er nogle af vores standardindstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger for personer under 18 år.

Bemærk: TikTok er tilgængelig for personer på 13 år og derover (eller andre aldre som angivet i vores privatlivspolitik og tjenestevilkår).

Privat konto

Du kan ændre din konto til offentlig eller privat med indstillingen
Privat konto.

13 til 15 år
• Din konto er som standard sat til
privat.
• Det betyder, at kun personer, du godkender, kan følge dig, se dine videoer, LIVE-videoer, bio, likes samt dine lister over følgende og følgere.
• Andre kan ikke Duet, Sammenføje, downloade dine videoer eller tilføje dine opslag til deres Stories.

16 til 17 år
Du har mulighed for at vælge en privat eller offentlig konto, når du tilmelder dig TikTok. Hvis du ikke vælger en offentlig konto eller vælger muligheden for at
minde mig om det senere, er din konto indstillet til privat.

Hvis du vælger en privat konto:
•  Kun personer, du godkender, kan følge dig, se dine videoer, LIVE-videoer, bio, likes samt dine lister over følgende og følgere.
•  Andre vil ikke kunne Duet, Sammenføje eller downloade dine videoer eller tilføje dine opslag til deres Stories.

Hvis du vælger en offentlig konto:
•  Alle kan vælge at følge dig.
•  Hvis du ikke justerer dine privatlivsindstillinger, vil din profil og dine videoer være synlige for og kunne deles af alle på og uden for TikTok, uanset om de har en TikTok-konto eller ej.
•  Dit indhold kan blive vist i søgemaskiner, blogs, opslag på sociale medier og nyhedssider.
•  Personer kan muligvis Duet, Sammenføje og downloade dine videoer afhængigt af dine privatlivsindstillinger.

Husk, at uanset om din konto er privat eller offentlig, vil dit navn, brugernavn og profilfoto altid være synligt for alle på eller uden for TikTok. Du kan altid begrænse synligheden af dine opslag individuelt ved at ændre dine videoindstillinger, og dine opslag vil være begrænset til den målgruppe, du vælger.

Foreslå din konto til andre

Indstillingen
Foreslå din konto til andre giver dig mulighed for at administrere nogle af de måder, vi foreslår din konto til andre på TikTok.

13 til 17 år
•  Uanset om din konto er privat eller offentlig, er denne kontrol indstillet til
Fra. Du kan slå denne kontrol til i dine privatlivsindstillinger.

18 år og derover
•  Denne kontrol er indstillet som
Til.
•  Dette betyder, at din konto kan blive foreslået til andre personer på TikTok. Du kan gennemgå indstillingen
Foreslå din konto til andre, hvis du vil ændre, hvordan vi foreslår din konto til andre.

Videodownloads

Du kan administrere, om andre må downloade dine videoer og dele downloads til andre apps og hjemmesider med indstillingen
Videodownloads.

13 til 15 år
•  Denne kontrol er indstillet som
fra og kan ikke ændres, selv hvis du har en offentlig konto.

16 til 17 år
•  Denne kontrol er indstillet som
fra.
•  Hvis du har en offentlig konto, kan du slå dette til, hvis du gerne vil tillade, at dine videoer kan downloades af andre på TikTok.

Bemærk: Hvis denne indstilling er slået fra, kan folk stadig dele et link til din video.

Hvem kan sende dig direkte beskeder

Du kan vælge, hvem der kan sende dig direkte beskeder med indstillingen
Hvem kan sende mig direkte beskeder.

13 til 15 år
•  Uanset om din konto er privat eller offentlig, er direkte beskeder ikke tilgængelige.

16 til 17 år
Uanset om din konto er privat eller offentlig:
•  Denne indstilling er som standard sat til
Ingen.
•  Du kan ændre denne kontrol til
Foreslåede venner (følgere, du følger tilbage, og personer, du måske kender) eller Venner (følgere, du følger tilbage) i dine privatlivsindstillinger.

Hvem kan anvende Duet med dine videoer

Indstillingen
Hvem kan lave Duet med dine videoer giver dig mulighed for at vælge, hvem der kan bruge din video i en Duet. En Duet-video kombinerer to videoer (din video og en video fra en anden person) til én video med delt skærm.

13 til 15 år
•  Ingen kan lave Duet med dine videoer, og det kan ikke ændres. Denne indstilling er sat til
Kun mig i dine privatlivsindstillinger.
•  Du kan lave Duet med andres videoer.

16 til 17 år
Hvis du vælger en privat konto:
•  Ingen kan lave Duet med dine videoer, og det kan ikke ændres. Denne indstilling er sat til
Kun mig i dine privatlivsindstillinger.

Hvis du vælger en offentlig konto:
•  Denne indstilling er sat til
Venner (følgere, du følger tilbage). Det betyder, at folk, du følger på TikTok, og som følger dig tilbage, kan lave Duet med dine videoer.
•  Du kan ændre denne indstilling til
Alle eller Kun mig i dine privatlivsindstillinger.
•  Når du slår en video op, kan du slå
Tillad Duet fra, så andre ikke kan lave Duet med dine videoer.

Bemærk: Du skal have en offentlig konto for at tillade andre at lave en Duet med dine videoer.

Hvem kan Sammenføje med dine videoer

Indstillingen
Hvem kan Sammenføje med dine videoer giver dig mulighed for at vælge, hvem der kan bruge din video i en Sammenføjning. Sammenføj giver en anden person mulighed for at bruge en del af din video som en del af deres egen video.

13 til 15 år
•  Ingen kan Sammenføje med dine videoer, og det kan ikke ændres. Denne indstilling er sat til
Kun mig i dine privatlivsindstillinger.
•  Du kan Sammenføje med andres videoer.

16 til 17 år
Hvis du vælger en privat konto:
•  Ingen kan Sammenføje dine videoer, og det kan ikke ændres. Denne indstilling er sat til
Kun mig i dine privatlivsindstillinger.

Hvis du vælger en offentlig konto:
•  Denne indstilling er sat til
Venner (følgere, du følger tilbage). Det betyder, at folk, du følger på TikTok, og som følger dig tilbage, kan Sammenføje med dine videoer.
•  Du kan ændre denne indstilling til
Alle eller Kun mig i dine privatlivsindstillinger.
•  Når du slår en video op, kan du slå
Tillad Sammenføjninger fra, så andre ikke kan Sammenføje med dine videoer.

Bemærk: Du skal have en offentlig konto for at tillade at andre Sammenføjer med dine videoer.

Hvem kan kommentere dine videoer og historier

Du kan ændre de personer, der har lov til at kommentere på dine videoer, med indstillingen
Hvem kan kommentere på dine videoer og Stories.

13 til 15 år
Uanset om din konto er privat eller offentlig:
•  Denne indstilling er sat til
Venner (følgere, du følger tilbage). Det betyder, at folk, du følger på TikTok, og som følger dig tilbage, kan kommentere på dine videoer.
•  Du kan ændre denne indstilling til
Ingen i dine indstillinger. Du kan ikke ændre dette til Følgere (hvis du har en privat konto) eller Alle (hvis du har en offentlig konto) .
•  Når du slår en video eller Story op, kan du slå
Tillad kommentarer fra for at forhindre andre i at kommentere på dine videoer.

16 til 17 år
Hvis du vælger en privat konto:
•  Denne indstilling er sat til
Følgere. Det betyder, at folk, du følger på TikTok, kan kommentere på dine videoer og Stories.
•  Du kan ændre denne kontrol til
Venner (følgere, du følger tilbage) eller Ingen i dine indstillinger.
•  Når du slår en video eller en Story op, kan du slå
Tillad kommentarer fra for at forhindre andre i at kommentere på dine videoer.

Hvis du vælger en offentlig konto:
•  Denne indstilling er sat til
Alle. Det betyder, at alle med en TikTok-konto kan kommentere på dine videoer og Stories.
•  Du kan ændre denne indstilling til
Venner (følgere, du følger) eller Ingen i dine indstillinger.
•  Når du slår en video eller Story op, kan du slå
Tillad kommentarer fra for at forhindre andre i at kommentere på dine videoer.

Hvem kan lave stickers med dine videoer

Du kan ændre de personer, der har lov til at oprette stickers fra dine videoer, med indstillingen
Hvem kan oprette stickers med dine videoer.

13 til 15 år
•  Uanset om din konto er privat eller offentlig, kan andre ikke lave stickers fra nogen af dine videoer og fremtidige videoer. Denne indstilling er sat til
Kun mig i dine privatlivsindstillinger.

16 til 17 år
Hvis du vælger en privat konto:
•  Andre kan ikke oprette stickers fra nogen af dine indsendte videoer og fremtidige videoer. Denne indstilling er sat til
Kun mig i dine privatlivsindstillinger.

Hvis du vælger en offentlig konto:
•  Denne indstilling er som standard sat til
Venner (følgere, du følger tilbage). Husk, at kontrollen til at tillade stickers i privatlivsindstillingerne for hver af dine videoer er slået fra som standard.
•  Det betyder, at personer, som du følger på TikTok, og som også følger dig, kan lave stickers fra dine videoer, så længe du slår indstillingen
Tillad stickers til for alle dine videoer.
•  Du kan ændre denne indstilling til
Alle eller Kun mig i dine privatlivsindstillinger.

Find ud af mere om, hvordan du administrerer privatlivsindstillinger for stickers for dine TikTok-videoer.