Genindlæs dit Til dig-feed

Hop til et afsnit

Genindlæsning af dit Til dig-feed på TikTok   •   Sådan genindlæser du dit Til dig-feed

Genindlæsning af dit Til dig-feed på TikTok

Du kan genindlæse dit Til dig-feed for at vise en ny gruppe populære videoer, som om du lige havde tilmeldt dig TikTok. Jo mere du interagerer med disse nye videoer – såsom at synes godt om, kommentere, gemme i Favoritter – desto mere finder vi ud af vedrørende den type indhold, du er interesseret i, og vi starter igen med at vise dig et mere personligt feed.

Sådan genindlæser du dit Til dig-feed

For at genindlæse dit Til dig-feed:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på knappen
Menu øverst.
3. Tryk på
Indstillinger og privatliv, og tryk derefter på Indholdspræferencer.
4. Tryk på
Genindlæs dit Til dig-feed, og følg vejledningen for at afslutte. Når du genindlæser feedet, kan det ikke fortrydes.

Nogle få ting du bør vide om genindlæsning af dit Til dig-feed:
•  Kun dit Til dig-feed bliver genindlæst – andre områder på TikTok bliver ikke påvirket, såsom dit Følger-feed, din profil og din indbakke.
•  Når du interagerer med de nye videoer på Til dig-feedet, bliver din personlige profil genindlæst for at vise dig mere varieret indhold end tidligere. Vi fortsætter med at bruge den personlige profil, som tidligere formede dit Til dig-feed, til at bringe dig personligt indhold inden for andre områder på TikTok, såsom annoncer og andre feeds.