Deaktiver din konto

Hvis du deaktiverer din TikTok-konto, kan du gemme den midlertidigt. Når du er klar til at komme tilbage til TikTok, kan du til enhver tid genaktivere den.

Sådan deaktiverer du din TikTok-konto:
1. Tryk på
Profil nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen ☰
Menu øverst på siden.
3. Tryk på
Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på
konto, tryk derefter på deaktiver eller slet konto.
5. Tryk på
deaktiver konto, og følg instruktionerne for at deaktivere din konto.

Hvis du deaktiverer din TikTok-konto:
•  Du vil ikke længere have adgang til din konto, men vi gemmer dine data, så du kan gendanne dem, hvis du vælger at genaktivere din konto.
•  Direkte beskeder, du tidligere har sendt til andre, kan forblive synlige for dem.
•  Duetter eller Sammenføjninger, der er knyttet til dine videoer, kan stadig være synlige for andre.
•  Ingen vil kunne se dit indhold eller din profil.

Sådan genaktiverer du din TikTok-konto:
1. Log ind på din konto med de samme login-oplysninger, som du tidligere har brugt.
2. Tryk på
genaktiver for at gendanne din konto.

Alternativt, kan du også slette din konto permanent.

Hvis du har brug for anden kontohjælp på TikTok, bedes du
indsende en anmeldelse.