Historik for opslagsvisning på TikTok

Du kan slå Historik for opslagsvisning til under dine indstillinger for at se, hvem der har set dine opslag. Hvis du slår denne indstilling til, betyder det også, at brugere, du følger, og som også har slået denne indstilling til, kan se, at du har set vedkommendes opslag. Det er kun visninger fra de seneste syv dage, der vises i historikken for opslagsvisning for hvert af dine opslag.

Historikken for opslagsvisning viser visninger fra brugere, der:
1. Følger dig, har slået historik for opslagsvisning til og set dine opslag.
2. Ikke følger dig, men har set dine opslag og også syntes godt om eller har kommenteret på dine opslag. Bemærk, at dette vises i historikken for opslagsvisning, uanset om indstillingen er slået til eller fra.

Bemærk: Kun brugere, der er 16 år eller ældre og har færre end 5.000 følgere, vil have adgang til denne funktion.

Sådan slår du historik for opslagsvisning til eller fra

Du kan slå din historik for opslagsvisning til eller fra i dine privatlivsindstillinger. Sådan aktiverer eller deaktiverer du historikken for opslagsvisning i dine indstillinger:
1. I din TikTok-app skal du trykke Profil nederst til højre.
2. Tryk på menuikonet med tre linjer øverst til højre for at gå til dine indstillinger.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på Privatliv, og tryk derefter på Opslagsvisninger.
5. Tryk på aktiverings-/deaktiveringsikonet ved siden af Historik for opslagsvisning for at slå den til eller fra. Bemærk, at dine kommentarer og likes stadig vises til andre brugere som visninger, selvom du slår historik for opslagsvisning fra.