Fjern originale lyde

Hvis du har tilføjet en original lyd til TikTok, som andre producenter har brugt i deres videoer, kan du til enhver tid vælge at fjerne denne lyd. Når du fjerner lyden, fjernes den permanent fra alle videoer, der bruger den pågældende lyd, herunder dine egne.

Sådan fjerner du en original lyd på TikTok

Sådan fjerner du din lyd fra alle TikTok-videoer:
1. I TikTok-appen skal du trykke på lyden nederst i videoen for at gå til den originale lydskærm.
2. Tryk på knappen Del øverst på siden.
3. Tryk på Fjern lyd, og tryk derefter på Fjern på den næste skærm, og bekræft for at slette lyden fra alle videoer, der bruger den. Dette omfatter både din video og andre videoer fra producenter, der har brugt din lyd. Producenterne får besked om, at lyden er blevet fjernet fra deres video.