Indholdsovertrædelser og udelukkelser

Hop til et afsnit

Indholdsmoderering på TikTok  •  Kontoadvarsler og udelukkelser

Indholdsmoderering på TikTok

Vores retningslinjer for fællesskabet giver reglerne om, hvad der er tilladt og ikke tilladt på TikTok for at hjælpe med at skabe en indbydende, sikker og underholdende oplevelse. Vi har udviklet værktøjer og teknologi til at identificere og fjerne skadeligt indhold og adfærd, der er i strid med vores retningslinjer for fællesskabet. Disse værktøjer hjælper os med at fremme sikkerheden i vores fællesskab og opretholde integriteten af vores platform.

Hvordan opdager TikTok overtrædelser og håndhæver sine Retningslinjer for Fællesskabet?

Vi bruger både automatiseret og menneskelig evaluering til at opdage og gribe ind over for overtrædelser af vores Retningslinjer for Fællesskabet. Hvis vi finder overtrædelser, fjerner vi det pågældende indhold, og kontoejeren får besked.

Hvad sker der, hvis dit TikTok-indhold er under gennemgang

Hvis dit TikTok-indhold er under gennemgang, vil det blive gennemgået af vores Team for tillid og sikkerhed for at afgøre, om det skal fjernes eller gøres uegnet for Til dig-feed i henhold til vores Retningslinjer for Fællesskabet. Dette kan ske, når du uploader indhold, hvis det bliver populært, eller hvis det bliver rapporteret.

Hvis der konstateres en overtrædelse:
•  Vi fjerner indholdet og giver dig besked om årsagen.
•  Du vil få mulighed for at anke afgørelsen.

Hvad sker der, hvis din video ikke er berettiget til Til Dig-feedet?

I nogle tilfælde kan vi, som beskrevet i vores retningslinjer for fællesskabet, afgøre, at din video ikke er berettiget til Til Dig-feedet. Når det sker, bliver din video ikke længere vist i Til Dig-feedet og kan også være sværere at finde via søgning. Du kan gennemgå årsagen, indsende feedback om vores beslutning og anke, hvis du mener, at vi har taget fejl. Hvis du får medhold i din anke, bliver din video berettiget til at blive anbefalet i Til Dig-feedet og lettere at søge frem.

Husk, at du skal slå analyser til i dine TikTok-indstillinger for at se vores afgørelse.

Sådan slår du analyser til på dine videoer:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på knappen
Menu ☰ øverst.
3. Tryk på
Producentværktøj.
4. Tryk på
Kom godt i gang.
5. Tryk på
Aktivér.

Hvis du vil have flere oplysninger om vores beslutning:
1. I TikTok-appen skal du gå til den video, du gerne vil vide mere om.
2. Tryk på knappen
Flere muligheder ... på siden af videoen og derefter på Analyse. Alternativt skal du trykke på Flere indblik nederst.
3. Øverst på fanen
Effektivitet skal du trykke på notifikationen om, at din video ikke er berettiget til Til Dig-feedet.
4. Gennemgå feedbacken. Du kan vælge
Ja eller Nej for at angive, om du forstår, hvorfor din video ikke er berettiget til Til Dig-feedet. Hvis du vælger Nej, kan du følge instruktionerne på næste skærm for at dele feedback og hjælpe os med at forbedre vores moderationsevner.

Hvis du er uenig i vores beslutning om, at din video ikke er berettiget for Til Dig-feedet, kan du indsende en anke.

Sådan indsender du en anke:
1. I TikTok-appen skal du gå til den video, der ikke er kvalificeret til Til dig-feedet.
2. Tryk på knappen
Flere muligheder ... på siden af videoen og derefter på Analyse. Alternativt skal du trykke på Flere indblik nederst.
3. Øverst på fanen
Effektivitet skal du trykke på notifikationen om, at din video ikke er berettiget til Til Dig-feedet.
4. Tryk på
anke i toppen.

Du kan også indsende en anke efter at have givet feedback om, hvorfor du er uenig i vores beslutning.

Hvordan håndhæver TikTok sine retningslinjer for fællesskabet for regeringer, politikere og nyhedskonti?

Vi anvender samme praksis for indholdsmoderation for regeringskonti, politikerkonti og konti for politiske partier og nyhedsenheder, som vi anvender for andre TikTok-konti. Dette betyder, at vi fjerner alt krænkende indhold og permanent fjerner kontoen i tilfælde af en alvorlig overtrædelse i indholdet, f.eks. ved at vise vold eller tortur i den virkelige verden. På grund af den rolle, som disse konti har af offentlig interesse i borgernes processer og civilsamfundet, håndhæver vi dog forskellige kontobegrænsninger i overensstemmelse med vores forpligtelse til at overholde menneskerettighederne og ytringsfriheden. Hvis de når advarselsgrænsen for alle konti, vil de midlertidigt ikke kunne vises i feedsne Til dig og Følger i 90 dage.

I visse tilfælde, hvor konti af offentlig interesse kan udgøre en særlig høj risiko for den offentlige sikkerhed — f.eks. i perioder med uroligheder, valg eller andre sociale og politiske miljøer med høj risiko — kan vi pålægge andre restriktioner. Hvis en konto af offentlig interesse i perioder med høj risiko slår indhold op, som promoverer vold, had eller misinformation, der kan underminere en borgerlig proces eller bidrage til reelle skader, kan vi begrænse den pågældende konto fra at slå indhold op i en periode på 7 til 30 dage, afhængigt af overtrædelsens alvorlighed og den eksisterende risiko. Vi kan forlænge begrænsningsperioden, hvis vi vurderer, at kontoejeren har handlet på en måde, der indikerer, at vedkommende sandsynligvis vil blive ved med at overtræde reglerne, og at den offentlige sikkerhed stadig er i høj risiko. Vi kan også tage højde for adfærd uden for TikTok i vores beslutning.

Kontoadvarsler og udelukkelser

Hvad sker der med din TikTok-konto, hvis dit indhold bliver fjernet?

Første gang dit indhold bliver fjernet på grund af en overtrædelse af retningslinjerne for fællesskabet, får du en anmærkning på din konto. Du får en notifikation med en forklaring om, hvorfor dit indhold blev fjernet, hvilken retningslinje der blev overtrådt, og hvordan du indsender en anke, hvis du mener, vi har begået en fejl.

Husk, at hvis din første overtrædelse er alvorlig, gælder dette ikke, og du får en advarsel i stedet for en anmærkning. Vi kan også udelukke din konto.

Vores system tæller, hvor mange gange din konto har overtrådt retningslinjerne for fællesskabet, og for hver overtrædelse efter din første anmærkning får du en advarsel på din konto.

Vi tæller advarsler efter politikområde som angivet i vores retningslinjer for fællesskabet (for eksempel sikkerhed og høflighed) eller efter funktion (for eksempel kommentarer eller direkte beskeder). Din konto får en advarsel baseret på alvorsgraden af politikovertrædelsen. Vi tæller advarslerne, indtil din konto når tærsklen for en permanent kontoudelukkelse. Vi giver dig besked, hvis du er på grænsen til at blive udelukket.

Husk, at ved gentagne overtrædelser eller afhængigt af alvorsgraden af en enkelt overtrædelse kan vi udelukke din konto. I nogle tilfælde, for overtrædelser ved brug af visse funktioner som LIVE eller direkte beskeder, kan vi midlertidigt begrænse adgangen til funktionen, mens dit indhold gennemgås, for at sikre, at du ikke straks igen begynder at begå overtrædelser.

Udløber advarsler på din TikTok-konto?

Advarsler på din TikTok-konto udløber efter 90 dage og vil ikke længere blive taget i betragtning i forbindelse med en permanent kontoudelukkelse.

Hvornår udelukker TikTok konti permanent?

Vi kan permanent udelukke konti, hvis vi konstaterer følgende overtrædelser af vores retningslinjer for fællesskabet og tjenestevilkår.
Disse omfatter:
•  Du opfylder ikke minimumsalderen eller andre krav som indikeret i vores tjenestevilkår.
•  Kontoen efterligner en anden person eller enhed på en vildledende måde.
•  Du har en alvorlig overtrædelse på din konto:
   ༚  At opslå, promovere eller facilitere materiale med seksuelt misbrug af børn eller unge (CSAM, Child Sexual Abuse Material).
   ༚  At promovere eller true med vold.
   ༚  At opslå eller promovere indhold, der skildrer sexakter uden samtykke såsom voldtægt eller overgreb.
   ༚  At opslå indhold, der faciliterer menneskehandel.
   ༚  At opslå indhold, der skildrer virkelig tortur.
•  At oprette eller bruge en anden TikTok-konto til bevidst at undgå begrænsninger eller en permanent udelukkelse pålagt en anden konto.
•  Din konto har nået grænsen for advarsler for flere overtrædelser inden for samme politik eller funktion.
•  Flere overtrædelser af vores politik om immateriel ejendom

Hvordan kan du vide, om din TikTok-konto er permanent udelukket?

Hvis din konto er blevet udelukket, vil du modtage en bannernotifikation, når du forsøger at logge ind, som informerer dig om udelukkelsen. Du kan også tjekke dine overtrædelser i sektionen
Kontostatus i din indbakke via bannernotifikationen.

Sådan får du adgang til din TikTok-konto, efter at den er blevet udelukket

Hvis din konto er udelukket, kan du logge ind på kontoen for at anke og hente dine personlige data. Husk, at vi sletter personlige data efter en vis periode i overensstemmelse med gældende lovgivning og vores politik for opbevaring af data. Efter sletningen vil din konto ikke længere være tilgængelig.

Sådan anker du, hvis dit indhold bliver fjernet eller din TikTok-konto bliver udelukket

Hvis du mener, at dit indhold eller din konto er blevet fjernet ved en fejltagelse, kan du anke denne beslutning.

Hvis din anke bliver godkendt:
•  Dit indhold eller din konto vil blive gendannet (medmindre du allerede har slettet kontoen eller indholdet).
•  Advarslen vil blive fjernet fra din konto.

Bemærk: Sletning af dit indhold fjerner ikke advarsler, og vi kan stadig udstede advarsler, efter at du har slettet krænkende indhold.

Kan man oprette en ny TikTok-konto efter en udelukkelse?

Du kan oprette flere konti på TikTok. Vi kan dog begrænse eller udelukke din konto permanent, hvis du forsøger at undgå en begrænsning eller en udelukkelse, der er pålagt en anden konto, som du ejer, herunder:
•  At oprette en ny konto, efter din konto er blevet udelukket på grund af en alvorlig overtrædelse.
•  At opslå indhold, der overtræder retningslinjerne på en ny eller eksisterende konto.
•  At sprede indholdsovertrædelser over flere konti.

Dette gælder, så længe begrænsningen er aktiv på din anden konto.