TikTokin alle 13-vuotiaiden kokemus

Siirry osioon

Tietoa alle 13-vuotiaiden kokemuksesta TikTokissa  •  Mitä alle 13-vuotiaat käyttäjät voivat tehdä TikTokissa?  •  Palautteen lähettäminen  •  Tilin poistaminen

Tietoa alle 13-vuotiaiden kokemuksesta TikTokissa

TikTok on saatavilla 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille (tai muun ikäisille tietyillä alueilla, kuten tietosuojakäytännössämme ja käyttöehdoissamme on ilmoitettu). Jos kuitenkin asut Yhdysvalloissa ja olet alle 13-vuotias, meillä on erillinen TikTok-kokemus, joka on suunniteltu erityisesti nuoremmille käyttäjille. Kun alle 13-vuotias syöttää syntymäaikansa rekisteröityäkseen TikTokiin, hänet ohjataan automaattisesti ikään sopivaan kokemukseen.

Mitä alle 13-vuotiaat käyttäjät voivat tehdä TikTokissa?

Kuka tahansa alle 13-vuotias TikTokissa voi:
•  tarkastella Sinulle-syötettä
•  tutustua Tutki-syötteeseen
•  tykätä julkaisuista
•  tehdä ilmoituksia julkaisuista
•  luoda videoita tallennettaviksi laitteelleen

Tärkeitä huomioitavia asioita, jos olet alle 13-vuotias:
•  tilisi on automaattisesti yksityinen.
•  voit luoda videoita, mutta et voi julkaista niitä. Kaikki luomasi videot tallennetaan laitteeseesi sen sijaan, että ne tallennettaisiin luonnoksena tilillesi.
•  Sinulle- ja Tutki-syötteet on yhdistetty ja saatavilla vain katselu -kokemuksena, jotta voidaan varmistaa, että sisältö on ikäryhmällesi sopivaa ja turvallista. Teemme yhteistyötä Common Sense Networksin kanssa tarjotaksemme tämän alle 13-vuotiaiden kokemuksen.

Palautteen lähettäminen

Jos olet alle 13-vuotias, voit ottaa meihin yhteyttä seuraavasti:
1. Siirry profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta ylälaidassa olevaa Lisää vaihtoehtoja ... -painiketta ja avaa Asetukset ja yksityisyys.
3. Napauta Ilmoita ongelmasta.
4. Valitse aihe ja lähetä palautetta noudattamalla annettuja ohjeita.

Tilin poistaminen

Jos olet alle 13-vuotias, voit poistaa tilisi seuraavasti:
1. Siirry profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta ylälaidassa olevaa Lisää vaihtoehtoja ... -painiketta avataksesi Asetukset ja yksityisyys.
3. Napauta kohtaa Tili.
4. Valitse Poista tili.