Brugersikkerhed

Gå til en sektion

Hvad er begrænset tilstand?  •  Sådan slår du begrænset tilstand til eller fra  •  Hvad er plejetilstand for kommentarer?  •  Sådan styrer du plejetilstand for kommentarer  •  Hvad er nøgleord til at filtrere video?  •  Hvad er Familieparring?  •  Sådan opretter du Familieparring  •  Sådan styrer du Familieparring  •  Ressourcer til sikkerhed

Hos TikTok bekymrer vi os om din sikkerhed, når du bruger appen. Derfor tilbyder vi en række sikkerhedsværktøjer og -ressourcer, der giver dig mulighed for at styre dine privatlivsindstillinger og tilgå det indhold, der er mest relevant eller passende for dig eller din familie.

Hvad er Begrænset tilstand?

Begrænset tilstand på TikTok begrænser eksponeringen for indhold, der måske ikke er egnet til alle. Vi arbejder altid på at forbedre denne funktion, så hvis du finder en video i Begrænset tilstand, som du mener bør begrænses, kan du anmelde det.

Sådan slår du Begrænset tilstand til eller fra

Sådan slår du Begrænset tilstand til eller fra:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på knappen ☰
Menu øverst.
3. Tryk på
Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på
Indholdsindstillinger, og tryk derefter på Begrænset tilstand.
5. Følg trinnene i appen for at indstille eller angive en adgangskode for at slå Begrænset tilstand til eller fra.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig i TikTok-appen og ikke på mobile og stationære browsere.

Hvad er plejetilstand for kommentarer?

Plejetilstand for kommentarer giver dig mere kontrol over din oplevelse ved at anvende stærkere filtre på kommentarområderne i dine nye videoer. Plejetilstand for kommentarer filtrerer kommentarer, der er upassende, stødende og er blevet markeret af dig selv eller andre.

Sådan styrer du plejetilstand for kommentarer

For at tænde for plejetilstanden til kommentarer:
1. Tryk på
Profil nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen
Menu ☰.
3. Tryk på
Indstillinger og privatliv, og tryk derefter på Privatliv.
4. Tryk på
kommentarer, tryk derefter på plejetilstand for kommentarer.
5. Slå
plejetilstand for kommentarer til, tryk derefter på Gem.

Få mere at vide om plejetilstand for kommentarer.

Hvad er filtrer videonøgleord?

Filtrer videonøgleord på TikTok tillader dig at skræddersy indholdet i dine Til Dig- og Følger-feeds.

Sådan tilføjer du videosøgeordsfiltre:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på knappen ☰
Menu øverst.
3. Tryk på
Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på
Indholdsindstillinger, og tryk derefter på Filtrér videosøgeord.
5. Tryk på
Tilføj nøgleord, og indtast et ord eller hashtag, du gerne vil filtrere. Du kan tilføje op til 100 nøgleord.
6. Vælg de feeds, du vil filtrere fra.
7. Tryk på
Gem for at bekræfte.

Sådan filtrerer du hashtags direkte fra en video i feedet Til dig eller Følger:
1. I appen TikTok skal du hole nede på videoen, eller trykke på knappen
Del i siden og trykke på Ikke interesseret.
2. Tryk på
Oplysninger for at få vist en liste over hashtags, der findes i videoen.
3. Vælg de hashtags, du vil filtrere.
4. Tryk på
Indsend for at bekræfte.

Bemærk: Denne indstilling er ikke tilgængelig på annoncer.

Sådan sletter eller redigerer du filtrerede søgeord:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på knappen ☰
Menu øverst.
3. Tryk på
Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på
Indholdsindstillinger, og tryk derefter på Filtrér videosøgeord.
5. Tryk på knappen
Slet ud for de søgeord, du vil fjerne.
6. Tryk på
Slet for at bekræfte.

Bemærk: Hvis du er forælder eller værge, kan du tilføje nøgleordsfiltre til din teenager via Familieparring.

Hvad er Familieparring?

Familieparring på TikTok giver forældre og teenagere mulighed for at tilpasse deres sikkerhedsindstillinger baseret på individuelle behov. En forælder kan knytte sin TikTok-konto til sin teenagers konto og indstille forældrekontrol, herunder:

Daglig skærmtid
•  Beslut, hvor lang tid din teenager kan tilbringe på TikTok hver dag. For teenagere mellem 13 og 17 år er denne indstilling som standard slået til i 1 time.
•  Indstil din teenagers skærmtidsbegrænsning direkte fra din egen konto.
•  Sæt en skærmtidsgrænse, der gælder for alle teenagerens enheder.
•  Indstil en adgangskode, som du kan indtaste, når din teenager har nået sin tidsgrænse, så de kan åbne TikTok igen.

Dashboard over skærmtid
•  Få en oversigt over din teenagers tidsforbrug på TikTok, herunder:
   ༚  Den samlede tid brugt hver dag i de sidste 4 uger
   ༚  Det antal gange, din teenager har åbnet appen hver dag i de sidste 4 uger

Få flere oplysninger om skærmtid på TikTok.

Slå pushnotifikationer fra
•  Bestem, hvornår du vil have din teenagers pushnotifikationer slået fra. Denne indstilling er slået til som standard:
   ༚  For teenagere mellem 13 og 15 år er den planlagte periode som standard indstillet til 21:00 til 08:00
   ༚  For teenagere mellem 16 og 17 år er den planlagte periode som standard sat til 22:00 til 08:00.
•  Planlæg ekstra tid direkte fra din egen konto. Husk på, at den planlagte standardperiode tilsidesætter enhver tilpasset periode, der falder under standardperioden. Find ud af mere om, hvordan du sætter Push-notifikationer på lydløs på TikTok.

Filtrer videonøgleord
•  Vælg nøgleord eller hashtags, der skal udelukkes fra din teenagers Til dDig- og Følger-feeds, og administrer synligheden af din liste over nøgleord.

STEM-feed
•  Bestem, om din teenager må se STEM-feed.

Bemærk: Dette er kun tilgængeligt for brugere i USA, der er mindst 13 år.

Begrænset tilstand
•  Begræns din teenagers eksponering for indhold, der kan være upassende eller uegnet til dem.

Se kontoaktivitet
•  Få notifikationer om din teenagers aktivitet, f.eks. hvis dine konti bliver fjernet, ved at slå push-notifikationer til, de er
Tilpassede opdateringer og mere.

Søg
•  Beslut, om din teenager kan søge efter videoer, hashtags eller LIVE på TikTok.

Opdagelighed
•  Beslut, om din teenagers konto er privat eller offentlig. Med en privat konto kan din teenager godkende, hvem der kan følge og se indhold på kontoen.

Foreslå konto til andre
•  Beslut, om din teenagers konto kan anbefales til andre. Få flere oplysninger om foreslåede konti på TikTok.

Direkte beskeder
•  Begræns, hvem der kan sende beskeder til din teenager, eller slå direkte beskeder fra. Husk:
•  Direkte beskeder på TikTok er kun tilgængelige for registrerede kontoindehavere på 16 år og derover.
•  Direkte beskeder slås automatisk fra for registrerede konti tilhørende personer mellem 13 og 15 år. Få flere oplysninger om direkte meddelelser på TikTok.

Videoer, du har liket
•  Beslut, hvem der kan se de videoer, din teenager liker.

Kommentarer
•  Beslut, hvem der kan kommentere på din teenagers videoer. Bemærk: TikToks Familieparring-forældrekontrol er kun tilgængelig i TikTok-mobilappen og ikke i mobil- og computerbrowsere. Hvis din teenager tilgår TikTok fra en browser eller mobilappen, kan du bruge de forældrestyringsfunktioner, der er tilgængelige i mobil- og computerbrowseren, ud over forældrekontrolfunktionerne i TikToks mobilapps.

Du kan konfigurere skærmbegrænsninger og begrænse din teenagers brug af TikTok i browsere ved at gå til:
•  Googles familiecenter for Android og Chrome.
•  Apples forældrekontrol til iPhones, iPads, Mac-enheder og Safari.

Sådan opsætter du Familieparring

Sådan tilknytter du forældre- og teenagerkonti:
1. I TikTok-appen skal du klikke på
Profil nederst.
2. Tryk på knappen ☰
Menu øverst.
3. Tryk på
Indstillinger og privatliv, og tryk derefter på Familieparring.
4. Tryk på
Forældre eller Teenager.
5. Følg trinnene i appen for at tilknytte konti.

Sådan administrerer du styringselementer for Familieparring

Sådan administrerer eller får du vist styringselementer til Familieparring:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på knappen ☰
Menu øverst.
3. Tryk på
Indstillinger og privatliv, og tryk derefter på Familieparring.
4. Vælg den konto, du vil administrere.
5. Opdater styringselementerne efter behov.

Sikkerhedsressourcer

Hos TikTok vil vi gerne sikre, at du har de sikkerhedsressourcer, du har brug for, så du kan få en sikker onlineoplevelse. Følgende ressourcer er tilgængelige, hvis du eller nogen, du kender, har brug for støtte.

Sikkerhedscenter

Besøg vores Sikkerhedscenter for at få mere at vide om sikkerhedsressourcer og -værktøj på TikTok. Du kan også finde oplysninger om din kontostatus og fortegnelser og anmeldelser, du har indsendt, og dele feedback i appversionen af Sikkerhedscenter.

Sådan besøger du vores Sikkerhedscenter i TikTok-appen:
1. Tryk på
Profil nederst på skærmen.
2. Tryk på knappen ☰
Menu øverst.
3. Tryk på
Indstillinger og privatliv, og tryk derefter på Support.
4. Tryk på
Sikkerhedscenter.

Globale ressourcer
•  Family Online Safety Institute
•  Internet Watch Foundation
•  WePROTECT Global Alliance
•  National Center for Missing & Exploited Children

Lokale ressourcer
For en liste over lokale organisationer skal du besøge vores Sikkerhedscenter, og vælg dit land eller din region.

Yderligere ressourcer
Du kan finde yderligere ressourcer i vores Sikkerhedscenter til følgende problemer:
•  Forebyggelse af seksuel misbrug af børn på TikTok
•  Ressourcer til personer, der har været udsat for seksuelle overgreb
•  Spiseforstyrrelser
•  Forebyggelse af mobning
•  COVID-19
•  Selvmord og selvskade
•  Digitalt velbefindende
•  Vejledning til forældre og plejere