Notifikationer

Hop til et afsnit

Sådan filtrerer du indbakkenotifikationer  •  Sådan administrerer du push-notifikationer  •  Sådan sætter du push-notifikationer på lydløs

Du modtager notifikationer i din indbakke, når du har nye beskeder, aktiviteter, følgere med mere. Push-notifikationer bliver sendt til din enhed, når du ikke bruger TikTok-appen. Disse kan omfatte notifikationer om likes, kommentarer, videoforslag med mere.

Sådan filtrerer du indbakkenotifikationer

Sådan filtrerer du
indbakkenotifikationer:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på
Aktiviteter, eller hvis du har ulæste aktiviteter, skal du trykke på Nye aktiviteter.
3.
Alle aktiviteter vises som standard.
4. Tryk på
Alle aktiviteter for at filtrere efter Likes og Favoritter, Kommentarer, Tilføj din, Omtaler og tags eller Fra TikTok.

Tryk på
Aktiviteter, eller hvis du har ulæste aktiviteter, tryk på Nye aktiviteter.

Sådan administrerer du push-notifikationer

Sådan slår du push-notifikationer til eller fra:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen ☰
Menu øverst.
3. Tryk på
Indstillinger og på privatliv.
4. Tryk på
Notifikationer.
5. Vælg de notifikationer, du ønsker at modtage.

Bemærk: Du kan også ændre dine notifikationer fra dine enhedsindstillinger.

Sådan sætter du push-notifikationer på lydløs

Du kan indstille en tidsplan for at sætte push-notifikationer på lydløs i en specifik periode.

Sådan indstiller du en tidsplan for at sætte push-notifikationer på lydløs:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på knappen ☰
Menu øverst.
3. Tryk på
Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på
Notifikationer.
5. Tryk på
Sæt push-notifikationer på lydløs.
6. Aktivér
Indstil en tidsplan. Vi vil ikke sende push-notifikationer i den planlagte periode.

Hvis du er 13-17 år:
   ༚  Den planlagte periode er som standard indstillet til 21:00 til 8:00 for brugere på 13-15 år, og det kan ikke ændres.
   ༚  Den planlagte periode er som standard indstillet til 22:00 til 8:00 for brugere på 16-17 år, og det kan ikke ændres.
   ༚  Du kan planlægge yderligere tid efter behov. Husk på, at den planlagte standardperiode tilsidesætter enhver tilpasset periode, der falder under standardperioden.
7. Vælg et
Start- og Sluttidspunkt.

Du kan også sætte push-notifikationer på lydløs i Familieparring.