Plejetilstand til kommentarer

Hop til et afsnit

Hvad er plejetilstand for kommentarer?  •  Sådan styrer du plejetilstand for kommentarer  •  Sådan får du vist filtrerede kommentarer

Hvad er plejetilstand for kommentarer?

Plejetilstand for kommentarer giver dig mere kontrol over din oplevelse ved at anvende stærkere filtre på kommentarområderne i dine nye videoer.

Plejetilstand for kommentarer filtrerer kommentarer, der:
•  Er upassende, stødende eller indeholder bandeord.
•  Er blevet markeret eller anmeldt af flere personer
•  Ligner kommentarer, som du eller andre tidligere har anmeldt, slettet eller ikke kunnet lide.

Bemærk: Denne funktion er i øjeblikket ikke tilgængelig alle steder.

Sådan styrer du plejetilstand for kommentarer

For at tænde for plejetilstanden til kommentarer:
1. Tryk på Profil nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen Menu ☰.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv, og tryk derefter på Privatliv.
4. Tryk på kommentarer, tryk derefter på plejetilstand for kommentarer.
5. Slå plejetilstand for kommentarer til, tryk derefter på Gem.

Sådan får du vist filtrerede kommentarer

For at gennemgå dine filtrerede kommentarer:
1. Tryk på Profil nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen Menu ☰ øverst på siden.
3. Tryk på Privatliv, og tryk derefter på Kommentarer.
4. Tryk på Gennemgå filtrerede kommentarer.
5. Tryk på Godkend eller Slet under den kommentar, du vil gennemgå.