Anmeld en video

Hvis du ser en video på TikTok, som du mener overtræder vores retningslinjer for fællesskabet, bedes du anmelde den til os.

Sådan anmelder du en TikTok-video

For at anmelde en TikTok-video:

I TikTok-appen:
1. Gå til videoen, og tryk på knappen del på siden af videoen, eller tryk og hold nede på videoen.
2. Tryk på Anmeld, og vælg en årsag. Hvis du bliver bedt om at vælge et underemne, skal du vælge det, der passer til din anmeldelse.
3. Tryk på Indsend.

Til TikTok i din webbrowser:
1. Gå til videoen, og hold musen over knappen Flere muligheder øverst.
2. Tryk på Anmeld, og vælg en årsag.
3. Vælg det relevante scenarie fra den viste liste. Hvis du bliver bedt om at vælge et underemne, skal du vælge det, der passer til din anmeldelse.
4. Tryk på Indsend.

Få mere at vide om krænkelser af indhold på TikTok.