Kontosikkerhed

Hop til et afsnit

Hold din konto sikker  •  Administrer godkendte enheder  •  Kontakt TikTok vedrørende spærrede konti  •  Kontakt TikTok vedrørende fjernede videoer  •  Slet din TikTok-konto  •  Anmeld et problem

Hold din konto sikker

Vi har altid din kontos sikkerhed i fokus. Her er nogle tips til at holde din TikTok-konto sikker og beskyttet:

1. Knyt et telefonnummer og en e-mailadresse til din TikTok-konto.

Føj to kontaktmetoder til din konto. På denne måde har du en alternativ loginmetode, hvis en af de tilknyttede metoder bliver afsløret.

Sådan knytter du et telefonnummer og en e-mailadresse til din konto:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på knappen ☰ Menu øverst.
3. Tryk på
Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på
Konto, og tryk derefter på Brugeroplysninger.
5. Indtast dit telefonnummer og din e-mailadresse.
6. Tryk på Send kode, og indtast derefter de bekræftelseskoder, du har fået tilsendt via SMS og e-mail.
Find ud af mere om, hvordan dit telefonnummer bliver brugt på TikTok.

2. Opret en stærk og unik adgangskode.

Vælg en adgangskode, der er unik for dig og vanskelig for andre at gætte. Sådan laver du en stærk TikTok-adgangskode: • Gå efter en længde på 12 til 15 tegn. • Brug en blanding af store og små bogstaver, tal og symboler. • Skift din adgangskode tit. Vi foreslår, at du opdaterer den hver 30. dag

3. Tilføj en adgangsnøgle til din TikTok-konto.

For en mere sikker og forenklet login-metode anbefaler vi på det kraftigste, at du opsætter en adgangsnøgle på din TikTok-konto. En adgangsnøgle er en kryptografisk nøgle, der er lagret på din mobilenhed, og som kan bruges til at logge ind på din TikTok-konto uden at skulle huske en adgangskode.

Adgangsnøgler kan give en mere sikker login-metode end traditionelle adgangskoder, fordi de udnytter de sikkerhedsfunktioner, der allerede er tilladt på din enhed, såsom Face ID (Apple), Passcode (Apple), Touch Unlock (Android) og PIN (Android). Derudover kan du logge ind på din TikTok-konto med adgangsnøgle fra enhver enhed, der også er logget ind på dit Apple ID eller din Google-konto.

Få mere at vide om, hvordan du logger ind på din TikTok-konto med en adgangsnøgle.

For at opsætte en adgangsnøgle på din TikTok-konto:
1. Tryk på Profil nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen ☰ Menu øverst på siden.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på Konto.
5. Tryk på Adgangsnøgle, tryk derefter på Opsætning på den næste skærm, og følg instruktionerne. Hvis du opretter en adgangskode via Google Adgangskodeadministrator, vil du blive omdirigeret til denne skærm for at fuldføre opsætningen.

Næste gang du logger ind, bliver du bedt om at logge ind via din gemte adgangsnøgle.

4. Slå 2-trinsbekræftelse til.

For at beskytte din konto yderligere anbefaler vi på det kraftigste, at du slår 2-trinsbekræftelse (2SV) til. Dette er en almindelig kontosikkerhedsfunktion, som tilføjer et ekstra beskyttelseslag for at hjælpe os med at bekræfte, at det er dig, hvis du logger ind fra en enhed, der ikke genkendes.

Derudover giver 2SV et ekstra lag af sikkerhed til din konto, hvis din adgangskode bliver afsløret. Mange har kun et lag til at beskytte deres konto, og det er deres adgangskode. Men hvis nogen får fat i din adgangskode, og du har slået 2SV til, skal vedkommende stadig have adgang til din telefon eller e-mailadresse, når vedkommende forsøger at logge ind på din konto.

Sådan slår du 2-trinsbekræftelse til:
1. Tryk på Profil i bunden.
2. Tryk på knappen ☰ Menu øverst på siden.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv, og tryk derefter på sikkerhed.
4. Tryk på 2-trinsbekræftelse, og vælg mindst to bekræftelsesmetoder:
   ༚  Telefon (anbefalet)
   ༚  E-mail (anbefalet)
   ༚  Autentificere (anbefalet). Du skal have en Godkendelses-app, f.eks. Google Authenticator eller Microsoft Authenticator, installeret på din enhed for at bruge denne mulighed. Følg instruktionerne på den næste skærm for at scanne QR-koden eller kopiere den angivne nøgle. Indtast nøglen i godkendelses-appen, når du tilføjer en konto til TikTok. Endelig skal du indtaste den kode, som godkendelsesappen giver dig, på det næste skærmbillede i TikTok-appen.
   ༚  Adgangskode
5. Tryk på Tænd for at bekræfte.
6. Hvis du vælger Telefoneller E-mail:
   ༚  Du vil blive bedt om at indtaste din e-mailadresse eller dit telefonnummer, hvis du ikke tidligere har indtastet dine kontaktoplysninger. Der pålægges muligvis standard SMS-gebyrer.
   ༚  Tryk på Send kode, og indtast derefter den bekræftelseskode, du har fået tilsendt via SMS eller e-mail.

Næste gang du logger ind, bliver du bedt om at indtaste en bekræftelseskode, som sendes til dit telefonnummer eller din e-mailadresse, eller som du kan finde i din godkendelses-app, afhængigt af de bekræftelsesmetoder, du har valgt. Indtast koden i 2-trinsbekræftelsen på din skærm for at bekræfte din identitet.

Administrer godkendte enheder

Hver gang du logger ind på TikTok med en ukendt enhed eller fra et tredjepartsprogram, bliver du bedt om at indtaste din adgangskode og en engangsbekræftelseskode (sendt via sms eller e-mail).

Hvis du gentagne gange tilgår TikTok fra en kendt og betroet enhed, kan du vælge at huske denne enhed efter at have indtastet engangsbekræftelseskoden for at undgå at blive bedt om det igen.

Sådan gennemser og administrerer du godkendte enheder på din konto:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på knappen
Menu øverst.
3. Tryk på
Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på
Sikkerhed.
5. Tryk på
Administrer enheder, og gennemse de godkendte enheder.6. Hvis du ikke genkender en enhed, skal du trykke på knappen Slet for at fjerne den og ændre din adgangskode for at beskytte din konto.

Kontakt TikTok vedrørende udelukkede konti

Konti, der konsekvent overtræder Retningslinjer for Fællesskabet bliver udelukket fra TikTok.

Hvis din konto er blevet udelukket, modtager du en bannernotifikation, næste gang du åbner appen, som informerer dig om denne kontoændring.

Hvis du mener, at din konto er blevet fejlagtigt udelukket, kan du give os besked ved at indsende en anke

Sådan indsender du en anke:
1. Åbn notifikationen.
2. Tryk på
Anke.
3. Følg den viste vejledning.

Kontakt TikTok vedrørende fjernede videoer

Videoer, der overtræder Retningslinjer for Fællesskabet bliver fjernet fra TikTok. Hvis du mener, at dit indhold er blevet fejlagtigt fjernet, kan du give os besked ved at indsende en anke. Din feedback hjælper os med at forbedre de måder, hvorpå vi holder vores samfund sikkert.

Sådan indsender du en anke:
1. Tryk på Indbakke nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på notifikationen.
3. Tryk på Send en anke, og følg derefter instruktionerne.

For at indsende en anke fra din fjernede video:
1. I TikTok-appen skal du gå til den video, der blev fjernet.
2. Tryk på Overtrædelse af retningslinjer for fællesskabet: Se oplysninger.
3. Tryk på Send en anke, og følg derefter instruktionerne.

Bemærk: Hvis du sletter anket indhold, som er under gennemgang, vil vi muligvis ikke være i stand til at fjerne overtrædelsen fra din registrering, hvis din anke bliver godkendt. Dit indhold vil heller ikke blive genoprettet, hvis du sletter det, efter at du har indsendt en anke.

Vær opmærksom på, at flere overtrædelser kan resultere i kontosanktioner.

Slet din TikTok-konto

Sådan sletter du din TikTok-konto:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på knappen ☰ Menu øverst.
3. Tryk på
Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på
Konto, og tryk derefter på Deaktiver eller slet konto.
5. Følg vejledningen i appen for at deaktivere eller slette din konto.

Hvis du vil vide mere om, hvordan dine data håndteres, når du sletter en konto, kan du læse vores privatlivspolitik.

Kontakt os, hvis du behøver anden kontohjælp på TikTok.

Anmeldelse af et problem

Sådan anmelder du et problem på TikTok:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på knappen ☰ Menu øverst.
3. Tryk på
Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på
Anmeld et problem, og vælg et emne.
5. Følg trinene i appen for at løse problemet. Hvis de foreslåede trin ikke løser dit problem, skal du vælge Nej til spørgsmålet "Er dit problem løst?" og derefter trykke på Har du brug for mere hjælp? for at kontakte os med yderligere oplysninger.