Begrænset tilstand

Hop til et afsnit

Hvad er begrænset tilstand på TikTok?  •  Sådan administreres begrænset tilstand  •  Hvordan virker begrænset tilstand?  •  Hvilke typer indhold er ikke tilgængelige i begrænset tilstand?

Hvad er begrænset tilstand på TikTok?

Begrænset tilstand begrænser adgangen til indhold, der måske ikke er egnet for alle, f.eks. fordi det indeholder voksne eller vanskelige temaer. Nogle funktioner vil ikke være tilgængelige i begrænset tilstand, såsom Følger-feed og gaver på LIVE. Forældre og værger kan også slå begrænset tilstand til for deres teenagere via Familieparring.

Sådan administrerer du begrænset tilstand

For at slå begrænset tilstand til eller fra:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på knappen
Menu i toppen.
3. Tryk på
Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på
Indholdspræferencer, og tryk derefter på Begrænset tilstand.
5. Følg trinene i appen for at indstille eller indtaste en adgangskode for at slå begrænset tilstand til eller fra.

Bemærk:
•  Denne funktion er kun tilgængelig i TikTok-appen. Når du browser på nettet eller mobilen, er begrænset tilstand slået til som standard.
•  Hvis du har flere konti, skal du slå begrænset tilstand til på hver enkelt konto.
•  Hvis du er forælder eller værge, kan du også slå begrænset tilstand til for din teenagers konto via Familieparring.

Hvordan virker begrænset tilstand?

Vi bruger automatiserede systemer og menneskelig moderering til at afgøre, hvilket indhold der er egnet i begrænset tilstand:
•  Vores automatiserede systemer identificerer egnet indhold ved hjælp af en række faktorer, herunder om en konto for nylig har overtrådt vores Retningslinjer for Fællesskabet.
•  Indhold vil ikke være tilgængeligt i begrænset tilstand, hvis menneskelige moderatorer afgør, at det ikke er egnet til alle målgrupper.

Hvilke typer af indhold er ikke tilgængeligt i begrænset tilstand?

Vi sigter mod kun at vise indhold, der er egnet til alle målgrupper i begrænset tilstand. Du burde ikke se voksne eller vanskelige temaer for eksempel:
•  Bandeord
•  Seksuelt antydende indhold
•  Realistisk vold eller truende billeder
•  Skydevåben eller våben i et miljø, der ikke er passende
•  Illegale eller kontrollerede stoffer/narkotika
•  Eksplicitte referencer til voksne eller vanskelige temaer, der kan afspejle personlige oplevelser eller begivenheder i den virkelige verden, som er tiltænkt et ældre publikum

Vi arbejder altid på at forbedre denne funktion. Hvis du synes, at en video ikke egner sig til begrænset tilstand, bedes du anmelde den. Vi vil overveje, om videoen skal fjernes eller ej, hvis den overtræder vores Retningslinjer for Fællesskabet. Hvis vi ikke fjerner videoen, kan vi stadig fjerne den i begrænset tilstand, f.eks. hvis den indeholder voksne eller vanskelige temaer.