Politik for inaktive konti

Hvad er TikToks politik for inaktive konti?

Vi opfordrer brugerne til aktivt at bruge TikTok efter at have oprettet en konto på vores platform. Hvis en konto er inaktiv i 180 dage eller længere, kan brugernavnet blive nulstillet til et tilfældigt numerisk brugernavn. Et brugernavn kan også blive nulstillet, hvis vi modtager en gyldig anmodning, såsom en meddelelse om overtrædelse af varemærkebrug.

Hvordan fastslår TikTok, hvad der er inaktivitet?

Vi betragter en konto som inaktiv, hvis den ikke blev brugt til at tilgå TikTok i mindst 180 dage. Om en konto er inaktiv, er ikke offentligt synligt.

Kan jeg anmode om et TikTok-brugernavn, der bruges af en anden konto?

I de fleste tilfælde kan vi ikke give dig en anden brugers brugernavn. Vi foreslår, at du bruger en variation af dit ønskede brugernavn ved at tilføje tal eller understregninger, eller ved at bruge en forkortelse.

Hvis du mener, at et brugernavn krænker dine immaterielle ejendomsrettigheder, kan du læse vores Politik om immateriel ejendom.