Overtrædelse af transaktionsregler og udelukkelse

Hop til et afsnit

Oversigt over TikToks transaktionspolitik  •  Hvad sker der, hvis du bliver udelukket fra at foretage transaktioner

Oversigt over TikToks transaktionspolitik

Ved at bruge TikTok accepterer du at følge vores Retningslinjer for Fællesskabet og Tjenestevilkår. Vi er forpligtede til at overholde disse retningslinjer for at forbedre sikkerheden for vores fællesskab og opretholde integriteten af vores platform. Overtrædelser såsom aktivitet, der ikke er i overensstemmelse med vores politikker, eller transaktionsaktivitet, der resulterer i risiko på TikTok, kan føre til deaktivering af kontoen, udelukkelse af indtægtsgivende transaktioner eller andre restriktioner. Hvis vi konstaterer, at en konto er involveret i økonomisk aktivitet, der overtræder vores Tjenestevilkår eller andre politikker, kan vi fjerne adgangen til visse funktioner eller udelukke kontoen.

Hvad sker der, hvis du bliver udelukket fra at foretage transaktioner

En udelukkelse fra monetære transaktioner kan omfatte manglende evne til at bruge en eller flere af følgende TikTok-funktioner:
•  Afsendelse eller modtagelse af LIVE-gaver
•  Modtagelse af Mønter
•  Modtagelse af belønningsbetalinger fra TikTok
Du får besked om restriktioner på din konto via en direkte besked i din indbakke.