Oplevelse for TikTok-brugere under 13

]Hop til et afsnit

Om oplevelsen som under 13 på TikTok  •  Hvad kan brugere under 13 år gøre på TikTok?  •  Sådan sender du feedback  •  Sådan sletter du din konto

Om oplevelsen som under 13 på TikTok

TikTok er tilgængelig for personer på 13 år og derover (eller andre aldre i visse områder som angivet i vores privatlivspolitik og tjenestevilkår). Men hvis du befinder dig i USA og er under 13 år, har vi en separat TikTok-oplevelse, der er specielt designet til yngre mennesker. Når en person under 13 år indtaster sin fødselsdato for at tilmelde sig på TikTok, bliver vedkommende automatisk sendt videre til den aldersrelevante oplevelse.

Hvad kan brugere under 13 år gøre på TikTok?

Alle under 13 år på TikTok kan:
•  Se Til dig-feedet
•  Se udforsk-feed
•  Like opslag
•  Anmelde opslag
•  Oprette videoer, som du kan gemme på din enhed

Vigtige ting at vide, hvis du er under 13 år:
•  Din konto vil automatisk blive sat til privat.
•  Du kan lave videoer, men du kan ikke slå dem op. Alle videoer, du opretter, gemmes på din enhed i stedet for at blive gemt som en kladde på din konto.
•  Til Dig- og udforsk-feeds er kuraterede og tilgængelige som en oplevelse, der kun kan ses, for at sikre, at indholdet er alderssvarende og sikkert for dig. Vi samarbejder med Common Sense Networks om at tilbyde denne oplevelse for unge under 13 år.

Sådan sender du feedback

For at kontakte os, hvis du er under 13 år:
1. Tryk på Profil nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen Flere muligheder ... øverst for at åbne Indstillinger og privatliv.
3. Tryk på Anmeld et problem.
4. Vælg et emne, og følg instruktionerne for at indsende din feedback.

Sådan sletter du din konto

For at slette din konto, hvis du er under 13 år:
1. Tryk på Profil nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen Flere muligheder ... øverst for at åbne Indstillinger og privatliv.
3. Tryk på Administrer konto.
4. Vælg Slet konto.