Hvorfor bliver min konto ikke anbefalet?

Spring til et afsnit

Hvad sker der, hvis din konto ikke er berettiget til anbefalinger?  •  Sådan indsender du en anke vedrørende en ikke berettiget konto

Hvad sker der, hvis din konto ikke er berettiget til anbefalinger?

Hos TikTok vil vi gerne sikre, at alle har en sikker og behagelig oplevelse. Derfor kan vi skjule uegnet indhold fra Til Dig-feedet og gøre konti, der slår den slags indhold op, sværere at finde.

Hvis du gentagne gange slår indhold op, der er uegnet til Til Dig-feedet, vises din konto og opslag ikke i Til Dig-feedet, og de bliver sværere at finde via søgning.

Vi kan automatisk gendanne din konto og gøre den fri for anmærkninger når som helst, afhængigt af hvor meget indhold på din konto, som ikke er egnet til Til Dig-feedet. Du kan også indsende en anke.

Sådan indsender du en anke vedrørende en uberettiget konto

Hvis din konto bliver uberettiget til anbefalinger, giver vi dig besked i dine indbakkenotifikationer og på din profil for at forstå, hvilket indhold der blev anmeldt og hvorfor.

Hvis du mener, at vi har begået en fejl ved at gøre din konto eller dit indhold uberettiget til anbefalinger, kan du indsende en anke.

Sådan indsender du en anke:
Indbakke
1. Tryk på
Indbakke nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på notifikationen om, at din konto er uberettiget til anbefalinger.
3. Tryk på
Se mere.
4. Gennemse de uberettigede videoer, og tryk så på
Indsend anke øverst.

Profil
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på meddelelsen
Ikke berettiget til at blive anbefalet under dit brugernavn.
3. Gennemgå de uberettigede videoer, og tryk så på
Indsend anke øverst.