Länka din e-postadress på Android-enheter

Hoppa till ett avsnitt

Länka din e-postadress på Android  •  Så här hanterar du e-postadresserna som har länkats till ditt TikTok-konto  •  Vad händer om jag tar bort mitt TikTok-konto?

Länka din e-postadress på Android

Om du vill upptäckas av personer som du kanske känner på TikTok, kan du länka e-postadressen som är kopplad till din Android-enhet till ditt TikTok-konto. Vi krypterar, lagrar och behandlar e-postadresser som du länkar till ditt konto. Beroende på andra annonsinställningar på TikTok kan vi även använda den här informationen för att hjälpa annonsörerna att nå dig med mer personligt anpassade annonser och för att mäta annonsernas resultat mer effektivt.

Så här hanterar du e-postadresserna som har länkats till ditt TikTok-konto

Du kan när som helst hantera eller ta bort e-postadresserna som har länkats till ditt TikTok-konto i inställningarna.

Så här hanterar du hur du länkar e-postadresser på Android-enheter:
1. I TikTok-appen trycker du på
Profil längst ned.
2. Tryck på
Meny högst upp.
3. Tryck på
Inställningar och sekretess och sedan på Sekretess.
4. Tryck på
Synkronisera kontakter och Facebook-vänner.
5. Inaktivera
Synkronisera kontakter .
Obs! Detta förhindrar automatisk länkning av e-postadresser och synkronisering av kontaktlistan framöver. Om du inaktiverar kontaktsynkronisering tas inte tidigare synkroniserade e-postadresser eller kontakter bort. Följ stegen nedan om du vill ta bort alla tidigare synkroniserade e-postadresser och kontakter.

Så här tar du bort e-postadresser som tidigare har länkats till TikTok på Android-enheter:
1. I TikTok-appen trycker du på
Profil längst ned.
2. Tryck på
Meny högst upp.
3. Tryck på
Inställningar och sekretess och sedan på Sekretess.
4. Tryck på
Synkronisera kontakter och Facebook-vänner.
5. Tryck på
Ta bort tidigare synkroniserade kontakter och sedan på Ta bort i popup-fönstret.
Obs! Det här tar bort alla redan länkade e-postadresser samt uppgifter i kontaktlistan och det inaktiverar automatiskt kontaktsynkronisering från framtida regelbundna synkroniseringar. Om du tar bort länkade e-postadresser innebär det inte att de e-postadresser eller telefonnummer som du kan ha använt för att registrera ett TikTok-konto, eller för att autentisera kontot, kommer att tas bort. Om du vill ta bort alla data kan du läsa mer om att ta bort ditt TikTok-konto.

Vad händer om jag tar bort mitt TikTok-konto?

Om du tar bort ditt konto, kommer alla kontakter och e-postadresser som du har delat med TikTok att tas bort samt alla kontaktuppgifter som har matchats för dig.