Stäng av ljudet i tillhörande videos när originalkreatören begär samma sak

Om du har lagt till ett originalljud på TikTok som andra kreatörer har använt i sina videos, kan du när som helst ta bort det ljudet. När du tar bort ljudet tas det bort permanent från alla videos som använder det ljudet, inklusive dina egna.

Så här tar du bort ett originalljud på TikTok

Så här tar du bort ditt ljud från alla TikTok-videos:
1. I TikTok-appen trycker du på ljudet längst ned på videon för att gå till skärmen för originalljudet.
2. Tryck på knappen Dela högst upp.
3. Tryck på Ta bort ljud och sedan på Ta bort på nästa skärm och bekräfta att du vill ta bort ljudet från alla videos som använder det. Detta inkluderar din video samt andra videos från kreatörer som använt ditt ljud. Kreatörerna får en avisering om att ljudet tagits bort från deras video.