Riktade annonser

Du kan hantera hur din aktivitet utanför TikTok påverkar annonserna du ser på TikTok.

Så här granskar och uppdaterar du inställningarna för annonsinriktning:
1. I TikTok-appen trycker du på Profil längst ned.
2. Tryck på Meny-knappen ☰ högst upp.
3. Tryck på Inställningar och sekretess.
4. Tryck på Annonser.
5. Aktivera eller inaktivera inställningen Riktade annonser.

Obs! I vissa regioner kallas den här inställningen Användning av aktivitet på TikTok för annonsinriktning.

Du ser alltid annonser på TikTok baserat på vad du gör på TikTok eller andra data som beskrivs i vår sekretesspolicy.