Så här anpassas dina annonser

Du kan ändra dina annonsinställningar så att annonserna du ser är mer relevanta för dig.

Så här kontrollerar och ändrar du annonsinställningarna:
1. Tryck på Profil längst ned i TikTok-appen.
2. Tryck på menyknappen högst upp.
3. Tryck på Inställningar och sekretess.
4. Tryck på Annonser.
5. Tryck på Så här anpassas dina annonser och välj annonsinställningar:
  ༚  Kön: TikTok härleder ditt kön baserat på din appaktivitet för annonsvisningsändamål. Ändra inställningen genom att välja mellan KvinnaMan eller Anpassat.
  ༚  Intressen: TikTok härleder dina intressen utifrån din aktivitet i och utanför appen (om tillämpligt). Tryck på ett intresse för att slå på eller av det när som helst. Läs mer om hur TikTok-annonser anpassas.