Inaktivera ditt konto

Du kan inaktivera TikTok-kontot om du vill ta en tillfällig paus från det. Återaktivera kontot när du är redo att återvända till TikTok.

Så här inaktiverar du ditt TikTok-konto:
1. I TikTok-appen trycker du på
Profil längst ned.
2. Tryck på
Meny ☰-knappen högst upp.
3. Tryck på
Inställningar och sekretess.
4. Tryck på
Konto och sedan på Inaktivera eller ta bort konto.
5. Tryck på
Inaktivera konto och följ anvisningarna för att inaktivera kontot.

Om du inaktiverar TikTok-kontot inträffar följande:
•  Du har inte åtkomst till kontot, men vi behåller dina data så att du kan återställa dem om du återaktiverar kontot.
•  Direktmeddelanden som du skickat tidigare visas fortfarande för mottagarna.
•  Duett eller Sammanfoga som har använts med dina videor kan fortfarande visas för andra.
•  Ingen kan se ditt innehåll eller din profil.

Så här återaktiverar du ditt TikTok-konto:
1. Logga in på kontot med samma inloggningsuppgifter som du använde tidigare.
2. Tryck på
Återaktivera för att återställa kontot.

Du kan även ta bort kontot permanent.

Om du behöver annan typ av hjälp med kontot på TikTok kan du
skicka en rapport.