Videosekretess

På TikTok kan du använda olika sekretessinställningar för varje video som du delar, även om ditt konto är inställt som offentligt. Du kan göra din TikTok-video tillgänglig för alla, begränsa den för vänner eller följare eller göra den privat så att bara du kan visa den. Du kan även justera inställningarna senare om du ändrar dig.

Obs! Alla videor måste följa communityreglerna. När vi identifierar innehåll som bryter mot dessa regler tar vi bort det från vår plattform.

Välj vilka som kan visa dina videor

Så här ändrar du sekretessinställningen för ett nytt inlägg:
1. Skapa din video.
2. På
inläggssidan väljer du vilka som kan visa din video.
•  Om du har ett offentligt konto kan du välja
Alla (personer på eller utanför TikTok), Vänner (följare som du också följer) eller Bara du.
•  Om du har ett privat konto kan du välja
Följare, Vänner (följare som du också följer) eller Bara du.

Så här ändrar du sekretessinställningen för en video som du redan har publicerat:
1. I TikTok-appen går du till videon som du vill uppdatera. Du hittar dina videor i din
Profil.
2. Tryck på
Fler alternativ … vid sidan om videon.
3. Tryck på
Sekretessinställningar längst ned. Du kanske måste svepa till vänster.
4. Under
Vilka kan titta på den här videon väljer du vilka som kan visa videon.
•  Om du har ett offentligt konto kan du välja
Alla (personer på eller utanför TikTok), Vänner (följare som du också följer) eller Bara jag.
•  Om du har ett privat konto kan du välja
Följare, Vänner (följare som du också följer) eller Bara jag.

Obs! Antalet visningar av dina videor visar alla visningar hittills. Det återställs inte om du uppdaterar sekretessinställningarna. Vi rekommenderar att du taggar din video om den innehåller ämnen som inte är lämpliga för alla. Innehåll som är taggat som målgruppskontrollerat är inte tillgängligt för användare under 18 år för att begränsa exponeringen av innehåll som kanske inte passar alla.

Innehållets tillgänglighet

Om du skapar innehåll kan det visas för andra runt om i världen i alla våra funktioner, även om de inte är tillgängliga i din region. Det inkluderar innehåll som du redan har publicerat på ditt TikTok-konto och framtida innehåll.