Hantera ämnen

Hoppa till ett avsnitt

Hantera ämnen på TikTok  •  Så hanterar du dina ämnen i För dig-flödet

Hantera ämnen på TikTok

TikTok erbjuder ett brett utbud av innehåll som du kan utforska. Du kan skräddarsy ditt För dig-flöde för att se mer eller mindre innehåll från kreatörer utanför de konton du följer. Innehållet är kategoriserat efter ämne (sport, mat och dryck, livsstil etc.) och du kan anpassa varje ämne utifrån dina önskemål.

Så hanterar du dina ämnen i För dig-flödet

Hantera dina ämnen:
1. Tryck på Profil längst ned i TikTok-appen.
2. Tryck på Meny ☰ längst upp och välj sedan Inställningar och sekretess.
3. Tryck på Innehållsinställningar och sedan på Hantera ämnen.
4. Flytta skjutreglaget för att justera hur mycket du vill se av varje ämne.
5. Tryck på Spara längst upp för att bekräfta.

Viktiga saker att känna till om att hantera ämnen på TikTok:
•  Den preferens du anger för olika ämnen gäller endast innehåll i ditt För dig-flöde – andra områden i TikTok påverkas inte, till exempel ditt Följer-flöde, din profil och inkorg.
•  Det kan ta lite tid för oss att anpassa ditt flöde efter att du har ställt in din innehållspreferens. Under tiden kan du ge oss feedback om att du inte är intresserad av visst innehåll. Vi fortsätter att lära oss dina preferenser och anpassar ditt flöde bättre.

Ta reda på mer om För dig-flödet.