Radera ett konto

Så här tar du bort ditt konto:
1. I TikTok-appen trycker du på Profil längst ned.
2. Tryck på Meny ☰-knappen högst upp.
3. Tryck på Inställningar och sekretess.
4. Tryck på Konto, sedan på Inaktivera eller ta bort konto och följ anvisningarna för att ta bort ditt konto. Du kan även inaktivera ditt konto.

Läs igenom vår sekretesspolicy om du vill veta mer om hur dina data hanteras när du tar bort ett konto.

Om du misstänker att en person är minderårig på TikTok och tror att kontot borde tas bort, kan du ta reda på mer om hur du anmäler ett konto som tillhör en minderårig på TikTok.