Inställningar för annonsörer

Du kan dölja annonser från annonsörer som du nyligen har sett annonser från på TikTok. När de döljs ser du inte annonser från annonsören under 28 dagar.

Obs! Inställningen gäller bara TikTok-annonser och du kanske fortsätter att se annonser från den här annonsören i andra annonsnätverk.

Så här döljer du annonser från de senaste annonsörerna på TikTok:
1. I TikTok-appen trycker du på Profil längst ned.
2. Tryck på knappen Meny högst upp.
3. Tryck på Inställningar och sekretess.
4. Tryck på Annonser.
5. Tryck på Inställningar för annonsörer och aktivera eller inaktivera varje annonsör i listan.