Aktiivisuustila TikTokissa

Siirry osioon

Voinko tarkistaa, onko joku aktiivisena TikTokissa?  •  Miten muiden aktiivisuustilan voi tarkistaa TikTokissa?  •  Miten aktiivisuustilan voi ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä?

Voinko tarkistaa, onko joku aktiivisena TikTokissa?

Näet, kun yhteiset seuraajat (eli seuraamasi käyttäjät, jotka myös seuraavat sinua) ovat aktiivisia tai ovat olleet viimeksi aktiivisia TikTokissa, jos teillä molemmilla on Aktiivisuustila-asetus käytössä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että yhteiset seuraajasi näkevät myös, oletko itse aktiivinen tai milloin olet viimeksi ollut aktiivinen TikTokissa. Jos Aktiivisuustila-asetus on käytössä vain toisella, kumpikaan ei näe toisensa aktiivisuustilaa.

Huomautus: tätä toimintoa voivat käyttää vain vähintään 18-vuotiaat käyttäjät.

Miten muiden aktiivisuustilan voi tarkistaa TikTokissa?

Näet, onko yhteinen seuraaja aktiivinen tai milloin hän on ollut viimeksi aktiivinen, useista paikoista TikTokissa:

Aktiivinen tila
•  Kun joku on paikalla TikTokissa, hänen profiilikuvassaan näytetään vihreä piste.
•  Muista, että vihreä piste voi näkyä vielä jonkin aikaa senkin jälkeen, kun käyttäjä ei ole enää aktiivinen TikTokissa.
•  Näet tämän aktiivisen tilan postilaatikon viestiketjuissa, yhteisen seuraajan profiilissa ja käyttäjäluettelossa, kun olet valitsemassa käyttäjää merkittäväksi kommenttiin tai TikTok-videon jakamiseksi.

Viimeisin aktiivinen tila
•  Kun joku ei ole aktiivinen TikTokissa, näet suhteellisen aikaleiman siitä, kun hän oli viimeksi aktiivinen.
•  Näet tämän viimeisimmän aktiivisuustilan postilaatikossa ja viestiketjuissa.

Huomautus: TikTok näyttää aktiivisuustilan enintään kahden päivän ajan. Jos joku on ollut paikalla viimeksi yli kaksi päivää sitten, mitään tilaa ei näytetä.

Miten aktiivisuustilan voi ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä?

Voit poistaa aktiivisuustilan käytöstä ja ottaa sen käyttöön yksityisyysasetuksissasi milloin tahansa. Muista, että jos poistat aktiivisuustilan käytöstä, sinä ja yhteiset seuraajasi ette näe toistenne aktiivisuustilaa, vaikka se olisi seuraajillasi käytössä.

Voit ottaa aktiivisuustilan käyttöön ja poistaa ne käytöstä seuraavasti:
1. Napauta TikTok-sovelluksen alaosasta Profiili.
2. Napauta yläosan Valikko-painiketta.
3. Napauta Asetukset ja yksityisyys ja napauta sitten Yksityisyys.
4. Ota Aktiivisuustila käyttöön tai poista se käytöstä. Asetus on oletusarvoisesti poissa käytöstä.