Kohdistetut mainokset

Voit hallita, miten TikTokin ulkopuolinen toimintasi vaikuttaa TikTokissa näkemiisi mainoksiin.

Voit tarkistaa ja päivittää mainosten kohdistusasetukset seuraavasti:
1. Siirry
profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta yläreunassa olevaa
Valikko ☰ -painiketta.
3. Napauta
Asetukset ja yksityisyys.
4. Napauta
Mainokset.
5. Ota
Kohdennetut mainokset -asetus käyttöön tai poista se käytöstä.

Huomaa: Joillakin alueilla tätä asetusta voidaan kutsua nimellä
TikTok-toiminnan käyttö mainosten kohdennukseen.

Näet aina mainoksia TikTokissa sen perusteella, mitä teet TikTokissa, tai muiden Tietosuojakäytännössämme kuvattujen tietojen perusteella.